Andreea Esca nu a fost ocolită de Moș Nicolae. Ce cadou inedit a primit știrista

Andreea Esca nu și-a sărbătorit astăzi onomastica, însă chiar și așa Moș Nicolae tot a trecut pe la ea. Știrista a fost total surprinsă de cadoul primit.

06 dec. 2022, 19:42
Andreea Esca nu a fost ocolită de Moș Nicolae. Ce cadou inedit a primit știrista

Andreea Esca nu și-a sărbătorit astăzi onomastica, însă chiar și așa Moș Nicolae tot a trecut pe la ea. Cu siguranță că nimeni nu refuză să primească cadouri, iar cu siguranță Andreea nu a uitat să-i mulțumească lui Moș Nicolae pentru darul primit.

Ce cadou a primit aceasta de la Moș Nicolae

Multă lume o știe pe Andreea Esca ca fiind o persoană foarte serioasă prin prisma meseriei pe care o are. În realitate, atunci când părăsește pupitrul știrilor este o persoană veselă și cu multă poftă de viață. Dacă vă gândiți că aceasta a primit de la Moș Nicolae ceva luxos, ei bine nu este deloc așa. Andreea Esca a primit cadou un puzzle de care foarte bucuroasă, la fel ca un copil atunci când își primește darul mult așteptat.

Ei bine, pentru mulți copii, Moș Nicolae este bărbatul bun care le aduce mereu dulciuri și le lasă în ghetuțe. Iată însă cum arată acesta în viziunea Andreei Esca.

Citește și : Vlăduța Lupău și-a pus urmăritorii serios pe gânduri. Cântăreața trece printr-un moment dificil: ”Sunt aproape cheală”

Chiar dacă din când în când ar trebui să ne aducă câte o nuielușă, el este bun și de dăruiește câte o bomboană. Pentru asta ar trebui să-l iubim. Peste ani nu am mai primit nuielușe.O singură dacă am primit când aveam 3 sau 4 ani și nu înțeleg de ce. Eram un copil cuminte. Probabil am făcut eu ceva rău. E amuzant acest joc cu pregătirea și lustruirea ghetuțelor în așteptarea lui Moș Nicolae”, a povestit Andreea Esca in  pentru Cancan.ro, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Cea mai frumoasă amintire de Crăciun a lui Andrei Aradits este şi cea mai tristă: „Nu am cum să uit lacrimile celor care auzeau colindele pentru ultima oară”

Andreea Esca s-a împrietenit cu televiziunea în urmă cu mai bine de două decenii

De mai bine de 26 de ani, jurnalista a dat piept pentru prima dată cu televiziunea. Puțini știu însă că aceasta a debutat pe când avea 19 ani, tot ca prezentator al unui jurnal de știri. În urmă cu aproape 30 de ani, Andreea Esca s-a angajat la Soti TV, primul post de televiziune independendent din România. Înainte de lucra în PRO TV aceasta a mers în SUA pentru a studia jurnalism.

„Și înainte să plec mă contactase cineva de la Canal 31, Pro Tv-ul de acum. Era atunci un canal de sport. Îmi spuneau că o să aibă un jurnal gen EuroNews și noi o să punem vocea pe texte. Nu eram foarte sigură dacă vreau să mă duc, pentru că nu era nimic clar”, povestește Andreea Esca în cartea autobiografică „Ce-am făcut când am tăcut”. „Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserăm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor”, a povestit aceasta pe blogul său.