Andreea Esca, pe blog: „…Putea să fie un criminal să vă omoare pe amândouă în casă”

Andreea Esca recunoaste ca are incredere in oameni si ca nu ii este teama sa stea in preajma necunoscutilor, indiferent de situatie. Ea a povestit o experienta interesanta pe care a trait-o in adolescenta.

21 feb. 2016, 08:45
Andreea Esca, pe blog: „…Putea să fie un criminal să vă omoare pe amândouă în casă”

„Băiatul meu m-a întrebat aseară dacă mie nu mi-e frică să merg cu taxiul. Cum să-mi fie frică? De ce? Păi pentru că nu îl cunoști pe omul acela și te poate duce oriunde… Altcineva m-a întrebat într-o zi dacă nu mi-e frică să mănânc din merele pe care mi le trimite la Pro TV un domn de la țară de mulți ani de zile sau dacă nu mi-e teamă să deschid diverse colete care vin pe adresa redacției. Îmi vine să râd pentru că aceste dileme îmi aduc aminte de tinerețe. Nu, mie nu mi-a fost niciodată frică de oameni. Mi-a plăcut să mă împrietenesc cu oricine, oricând. Să aflu povești noi, să învăț lucruri de la ei, să-mi lărgesc permanent cercul de amici. Să am încredere. Să-mi testez instinctul. Numai că acum, ascultându-l pe Aris, realizez de câte ori am fost complet inconștientă.

Una dintre întâmplările de pomină cred că a fost aceea care avut loc la examenul pentru carnetul de șofer. Așteptând pe hol să-mi vină rândul la probă scrisă am intrat în vorbă cu un tânăr ceva mai mare ca mine, care aveam 19 ani. Am discutat despre o mulțime de lucruri interesante și, la plecare, pentru că ploua foarte tare, cred (unul dintre noi avea o pelerină galbenă, parcă), s-a oferit să mă conducă acasă. Nu mai știu ce și cum, dar eu l-am invitat direct în casă, pentru că mi s-a părut normal să-i dau o cană de ceai cald. Și iată cum am ajuns la ușă cu domnul de doi metri pe care îl cunoscusem cu câteva ore mai devreme. „Mamaie” ne-a deschis puțin nedumerită, dar i-am zis că e un prieten și l-am invitat în bucătărie. Am pus de ceai și mi-am dat seamă că nu mai aveam batoane (niște cornuri de un leu, din copilăria mea) pe care să le ung cu unt și magiun de prune, așa că l-am și trimis pe necunoscut la pâine. S-a executat de îndată și în curând mâncăm liniștită cu omul de la școală de șoferi și cu mamaie batoane cu ceai. Când a apărut mama de la serviciu și ne-a găsit pe toți trei în jurul mesei, să facă infarct… „Cine e domnul?” „Un om cu care m-am împrietenit pe hol la examen” „Păi și l-ai adus așa, în casă? Putea să fie un criminal să vă omoare pe amândouă în casă…”

Putea să fie , dar eu nu mă gândisem nici o secundă la asta. Iar mama mă învățase să-i prezint toți amicii. Apoi, s-a dovedit că nu era un criminal în serie, ci un tânăr care realiză o emisiune la radio, unde recita și niște poezii frumoase. Un artist. Nu era el cu toate țiglele pe casă, dar era dintre „acei nebuni frumoși”. Am ținut legătura o vreme fără să fi dezvoltat însă vreodată o relație de altă natură. Nu-mi mai amintesc numele lui, dar aseară mi-a apărut automat în minte această poveste…” a povestit Andreea Esca pe blog.

PLEACĂ Andreea Esca din ProTV? „Toată lumea de acolo ştie…”