Andreea Esca riscă 100.000 de euro AMENDĂ de la Pro TV

De 19 ani de când se află la pupitrul Ştirilor PRO TV, ANDREEA ESCA este recompensată cu un salariu considerat a fi cel mai mare din breasla jurnaliştilor din România, însă şi obligaţiile sunt pe măsură.

14 iun. 2014, 19:50
Andreea Esca riscă 100.000 de euro AMENDĂ de la Pro TV

ANDREEA ESCA are un contract foarte strict cu Pro TV. Una dintre clauze ar fi interdicţia de a-şi schimba coafura şi culoarea părului fără acordul şefilor, iar în spatele acestui fapt ar fi şi un contract semnat de ambele tabere. În cazul în care Andreei Esca i se năzare, peste noapte, să se tundă precum Ioana d’Arc sau să-şi vopsească părul, din blond, în negru ca abanosul, nesocotirea ordinelor şefilor săi ar fi amendată nu numai cu concedierea, dar şi cu o amendă usturătoare de 100.000 de euro, scrie Ziua News.

Andreea ESCA s-a decis. Cum vor reacţiona fanii PRO TV?

Clauzele contractuale ale vedetelor PRO TV, atâtea câte au mai rămas în Pache Protopopescu, sunt foarte stricte şi usturător amendabile. Pe lângă cea care interzice schimbarea coafurii şi a culorii părului, unii dintre prezentatori n-ar avea voie să facă topless, să plece în luna de miere fără aprobarea şefilor, să distribuie, pe site-urile de socializare, fotografii care le-ar putea afecta imaginea, să facă declaraţii publice atât despre profesie, cât şi despre viaţa intimă sau de familie, fără ca acestea să fie aprobate, în prealabil de şefi, iar doamnele şi domnişoarele nu au voie să rămână însărcinate, dacă şeful consideră că nu este o perioadă potrivită.

CITEŞTE ŞI Încă o DEMISIE la vârf în Pro TV. Mâna dreaptă a lui Sârbu părăseşte trustul din Pache Protopopescu

Mai ales în cazul celor care apar pe sticlă, este interzisă cu desăvârşite şi îngrăşarea sau slăbirea, fiind penalizaţi pentru fiecare kilogram în plus sau în minus, faţă de greutatea considerată de şefi ca fiind ideală. 

Andreea Esca vorbeşte în exclusivitate despre problemele din PRO TV. Află ce planuri are ştirista


loading...