VIRALUL ZILEI. Andreea Hanca a ajuns vedetă în presa internaţională. Cum a fost filmată în tribună soţia lui Sergiu Hanca VIDEO

Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, a ajuns subiect în presa internațională, după ce a fost surprinsă în tribune, la un meci al celor de la Cracovia. "Viralul weekendului: o soție de fotbalist și reacția acesteia când vede că este filmată", au titrat jurnaliștii de la AS.

07 oct. 2019, 09:25
VIRALUL ZILEI. Andreea Hanca a ajuns vedetă în presa internaţională. Cum a fost filmată în tribună soţia lui Sergiu Hanca VIDEO

Sergiu Hanca (27 de ani) a plecat de la Dinamo la Cracovia în ianuarie 2019, după ce soția sa a fost agresată de mai mulţi fani la un meci. Scandalul a pornit de la faptul că soția jucătorului s-a bucurat după golul înscris de Sergiu Hanca, când scorul era deja 4-0 pentru Astra. Fotbalistul a semnat imediat cu Cracovia, unde este unul dintre golgheterii echipei.

Astra i-a spulberat lui Dinamo visul de play-off. Incidente grave, soţia lui Sergiu Hanca a fost agresată

„Andreea Hanca, soția jucătorului celor de la Cracovia, Sergiu Hanca, a oferit unul dintre momentele acestui weekend. Pasiunea cu care aceasta a urmărit meciul a fost la fel de comentată pe Twitter ca și reacția pe care a avut-o în momentul în care a sesizat camera”, mai scriu cei de la AS.