Andreea Hanca a slăbit 10 kilograme într-o lună. Blondina a dezvăluit secretul: „Evit să mănânc aceste alimente”

Andreea Hanca a slăbit 10 kilograme într-o lună. Soția fotbalistului Sergiu Hanca se poate considera o mamă eroină, la 34 de ani, a născut al treilea copil. Mai mult decât atât, a reușit să aibă silueta de dinainte de sarcină în foarte scurt timp.

08 dec. 2022, 12:49
Andreea Hanca a slăbit 10 kilograme într-o lună. Blondina a dezvăluit secretul: „Evit să mănânc aceste alimente”
Andreea Hanca a slăbit 10 kilograme într-o lună

Andreea Hanca a slăbit 10 kilograme într-o lună. Blondina a vorbit despre modul în care a reușit să câștige bătălia cu kilogramele în plus și mărturisește că are un stil de viață, nu o dietă. După cea de-a treia sarcină, a recunoscut că a luat în greutate câteva kilograme, dar a reușit să scape de ele în aproximativ 30 de zile.

Andreea Hanca a slăbit 10 kilograme într-o lună

Unul dintre secretele Andreei este că ține post intermitent, sau fasting, așa cum i se mai spune. Acesta presupune să mănânci într-un interval de timp, însă, bineînțeles, mesele să fie sănătoase. Ea a mai precizat că a renunțat la trei tipuri de alimente, fapt care a ajutat-o să revină la 51 de kilograme, adică greutatea pe care o avea înainte de sarcină.

Citește și: Sergiu Hanca şi soţia se mută din România: „Ne-am propus să cumpărăm o casă”

Kilogramele în plus au fost mereu o problemă pentru viitoarele mămici. Există un mit că trebuie să mănânci de două ori mai mult, dar este total eronat. Nu trebuie să mănânci de două ori mai mult, ci de două ori mai sănătos. Asta am făcut pe parcursul tuturor sarcinilor. 

Am o dietă care s-a transformat în stil de viață atât pentru mine, cât și pentru familia mea. Am reușit să mă mențin mereu, chiar și atunci când am fost însărcinată. În primele două sarcini am luat în plus 6 kilograme, iar în cea de-a treia am luat 10 kilograme.

Astăzi, după fix o lună de la naștere, am reușit să scap de toate cele 10 kilograme și am reușit să ajung la greutatea mea de 51 de kilograme. Dieta mea, secretul meu este fasting-ul și evit să mănânc alimente care inflamează corpul, acestea sunt cele care conțin gluten, zahăr și lactoză”, a dezvăluit Andreea Hanca, potrivit Antena Stars.