Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Cu cine a fost înlocuită soția lui Cabral

Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe, emisiune pe care o modera la postul de televiziune Happy Channel. Spre surprinderea tuturor, prezentatoarea TV a fost deja înlocuită de către șefii postului. 

12 ian. 2024, 23:15
Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Cu cine a fost înlocuită soția lui Cabral
Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe

Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe. Soția lui Cabral a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, la finalul anului trecut, focusându-se pe proiectele personale, renunțând astfel și la emisiunea de la Happy Channel.

Citește și: Andreea Ibacka a dezvăluit cel mai mare secret. Cum a câștigat actrița primii bani: „A fost devreme tare. Nu m-am îmbogățit, dar mi-a rămas mult timp porecla”

Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe

Unele întâlniri în viaţă nu sunt deloc întâmplătoare. Între noi, colegii de la Happy Café, s-a creat încă de la prima întâlnire o conexiune extraordinară, şi nu mă refer aici doar la trio-ul din faţa camerelor, ci la întreaga echipă. A fost un an incredibil, o adevărată plăcere să lucrăm împreună.

Eu mă voi dedica, în perioada următoare, unor proiecte personale, despre care vă voi povesti cu tot dragul, tot aici, pe «canafeluţă», cum ne place nouă să îi spunem, atunci când mă vor invita!”, spunea soția lui Cabral la finalul anului trecut.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost cei care au anunțat cu cine a fost înlocuită Andreea Ibacka. Mai exact, noua prezentatoare de la karma emisiunii „Happy Cafe” va fi  Ruxandra Luca.

Bucurie, entuziasm si inovaţi – acestea sunt cuvintele care definesc noul sezon al emisiunii noastre. De-a lungul anilor, am reușit să pătrundem în sufletele telespectatorilor și să fim alături de ei, în fiecare zi. Sunt mândră să spun că anul trecut am înregistrat audiențe record ale emisiunii Happy Café, iar acest lucru ne arată că ceea ce facem este pe placul celor de acasă!

În acest nou sezon, vom aduce mai multe surprize și momente speciale pentru telespectatori. În 2024 ne propunem să vă aducem pe micile ecrane și mai multe interviuri captivante, invitați de seamă, materiale interesante și multă voie bună, alături de noua noastră colegă, Ruxandra Luca, mămică de 3, căreia cu această ocazie îi urăm bun venit în echipă.

Nu vom uita să vă luăm cu noi în spatele camerelor de pe platourile de filmare ale serialelor de pe Antena 1 pe care le îndrăgiți, Lia – soţia soţului meu şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 și nu vom uita nici să vă oferim sugestii în fiecare vineri legate de activitățile pe care le puteți face în weekend. De asemenea, vom continua să abordam discuții legate de o viață armonioasă cu ajutorul medicilor și al terapeuților noștri, așa cum v-am obișnuit!”, a dezvăluit Cristina Ciobănaşu.