Andreea Mantea a ajuns să fie ținută sub papuc. Fiecare mișcare a vedetei este controlată: „De ce sunt decoltată, unde mă duc, cu cine vorbesc”

Andreea Mantea nu se aștepta ca fiul ei, David, să îi judece fiecare mișcare, mai ales acum că este băiat mare.

06 apr. 2023, 18:44

Andreea Mantea și-a crescut fiul de una singură, încă de când acesta s-a născut. Relația lor este una extrem de frumoasă și au o legătură puternică. De când David a crescut, îi controlează și judecă fiecare mișcare a vedetei.

Fiul Andreei a devenit foarte protectiv cu ea și vrea să știe tot ce face mama lui și nu se abține din a-și da cu părerea despre ținutele îndrăznețe ale acesteia. Mai mult, băiețelul este foarte interesat de programul vedetei și vrea să afle cu orice preț unde este, dar și cine o însoțește la evenimente.

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să scape de 10 kilograme. Dieta inedită care a ajutat-o: „Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider”

„Mi-a scris și acum (n.r. la evenimentul de lansare a postului Kanal D2) că de ce nu am ajuns acasă. I-am zis că am un eveniment în această seară și mi-a comunicat că lui nu îi plac evenimentele astea, că sunt prea dese.

Am mai avut noi o filmare la Kanal D, săptămâna trecută. Deci am lipsit săptămâna trecută și săptămâna asta și mi-a zis că nu-i plac, că sunt prea dese. I-am filmat un pic de aici și mi-a zis că ce gălăgie este și că nu crede că sunt la eveniment, crede că sunt în club. I-am filmat scena, cum vorbea domnul Ugur( nr. Ugur Yesil CEO Kanal D) și îmi zice: Aaa, e șeful meu. Știți că el a jucat în serialul „Strada Speranței” și a zis că e șeful lui pe scenă și că mă crede.

Eu activez într-un MLM și în acest MLM sunt foarte multe fete. Aceste fete îl adoră, aceste fete vin la mine acasă și, stăm până târziu, după ce ne facem treaba, și stăm vorbim, bârfim, povestim și ne place să ieșim. I se pune pe inimă. Ce îmi trebuie mie să mă duc la club, de ce sunt decoltată, de ce mă îmbrac nu știu cum, unde mă duc, cu cine vorbesc, cine îmi scrie. Numai așa este”, a declarat Andreea Mantea, pentru ego.ro.

Citește și: Motivul intim pentru care Andreea Mantea nu mai vrea iubit. „Subiectul acesta, pentru mine, este închis deocamdată”

Andreea Mantea nu este o mamă permisivă

Vedeta recunoaște că nu este o mamă permisivă, dar face compromisuri pentru a-l vedea fericit pe David. Însă, îi e teamă de lucrurile pe care acesta i le va cere în viitor.

„Mamă permisivă nu o să fiu niciodată, să fie clar. Am ajuns să fac lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată de dragul lui. Crede-mă pe cuvânt. Chiar nu mă gândeam că o să fac lucruri pe care le fac în prezent pentru el. Îmi este teamă de ce o să-mi ceară pe viitor. Dar mama este forță”, a mai spus Andreea Mantea.