Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. „Cred în divinitate!”

Andreea Mantea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi, a făcut public adevărul despre lupta sa cu o boală autoimună și decizia neobișnuită de a renunța la tratament. Diagnosticată cu această afecțiune de mai mulți ani, vedeta a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește îngrijirea sa medicală.

21 feb. 2024, 10:31
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. „Cred în divinitate!”
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. "Cred în divinitate!"

Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. Într-un interviu acordat pentru Unica, vedeta a împărtășit că suferă de o boală autoimună care îi provoacă alergii și probleme de greutate. Desi a fost necesar să ia zece pastile pe zi,  a decis să întrerupă tratamentul și să se bazeze pe credința sa în divinitate. Motivația sa a fost că nu a considerat corect să ceară ajutor divin și, în același timp, să continue să ia medicamente.

Citeşte şi: Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu. Cum a fost surprinsă Maria Popescu pe străzile din Bucureşti FOTO

Deși este conștientă că boala autoimună nu va dispărea niciodată complet, Andreea Mantea a spus că este mulțumită că progresul acesteia s-a oprit, chiar dacă nu a dispărut complet. A subliniat că aceasta este o decizie personală și că nu o recomandă altora, dar a simțit că este cea mai înțeleaptă pentru ea în acel moment.

„Cred în divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare. Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Vrăjitoarea Sidonia susţine că a prevestit crima din Padina. „Victima era blestemată. Ursita lui a fost să moară!” VIDEO

Pe lângă provocările legate de sănătate, Andreea Mantea a vorbit și despre dezamăgirile pe care le-a întâmpinat în viață și cum le-a transformat în învățăminte. Deși a fost rănită de mulți oameni în trecut, ea a reușit să păstreze încrederea în sine și să învețe să simtă și să recunoască sinceritatea oamenilor din jurul său.

„Înainte credeam foarte ușor în oameni. Și mi-o luam de fiecare dată. Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită, rănită, rănită. Apucam fiecare bucățică de pe jos și mă chinuiam să le lipsesc. Reușeam și apoi iar eram dezamăgită. Am fost atât de dezamăgită de oameni cum n-am crezut c-o să fiu vreodată. Și m-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam. Cele mai mari șocuri le-am avut. A fost crunt. Dar nu am devenit aia scorțoasă, care nu are încredere în nimeni. Am ajuns să simt. Eu știu dacă omul ăla mă minte sau nu mă minte”, a mai spus Andreea Mantea.