Andreea Mantea a plâns în direct. Ce s-a întâmplat

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Poveştile de dragostea implică zâmbete, dar şi lacrimi, iar Andreea Mantea s-a confruntat cu aceste lucruri atât în viaţa personală, dar şi la locul de muncă.

26 feb. 2015, 13:10
Andreea Mantea a plâns în direct. Ce s-a întâmplat

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Se spune că una din metodele de succes prin care putem depăşi o despărţire o reprezintă refugierea în muncă, pentru a evita să ne mai gândim la fostul partener. Nu acelaşi lucru se poate aplica şi în cazul Andreei Mantea, al cărui job implică dezbaterea problemelor dintr-o relaţie şi nemulţumirile partenerilor, scrie spynews.ro.
În timpul ediţiei de joi, a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, Andreea Mantea a stat de vorbă cu Andrada şi Radu, unul din cuplurile care a luat decizia să se despartă.

Fire sensibilă, Andrada a început, din nou, să plângă, din cauza faptului că Radu o tratează superficial şi nu îţi doreşte să construiască o relaţie alături de ea. Pentru a o linişti, Radu a luat-o în braţe şi a încercat să ajungă la o înţelegere de ea. În tot acest timp, melodia „Epilog” de la Vama Veche s-a auzit pe fundal. 

Momentul a fost peste măsură de emoţionant, astfel încât, Andreea Mantea nu s-a mai putut controla şi a vărsat câteva lacrimi, pe care a încercat să le ascundă. Cel mai probabil, bruneta s-a identificat cu situaţia celor doi concurenţi.

Vezi: Clipe CUMPLITE la „Mireasă pentru fiul meu”. A leşinat înainte de a intra în direct şi a fost dusă la spital