ANDREEA MANTEA, anunţ disperat despre tatăl copilului ei. „Nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să-l vadă”

Andreea Mantea s-a plâns pe Facebook că tatăl copilului ei nu a venit să îl vadă pe cel mic nici până acum. Pentru vedetă tatăl copilului nu mai există şi spune că acesta nici nu o să-şi vadă vreodată copilul. Problemele dintre Andreea Mantea şi fostul iubit sunt mult mai grave decât s-ar crede. 

11 iun. 2015, 09:53
ANDREEA MANTEA, anunţ disperat despre tatăl copilului ei. „Nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să-l vadă”

Andreea Mantea nu vrea ca presa să mai se refere la luptătorul MMA ca la tatăl copilului ei. „De dragul colaborarii noastre de pana acum si din bun simt fata de mine si de familia mea, vreau sa va rog sa nu mai insistati cu subiectul- tatal copilului meu. Am spus-o si o mai spun o data : Inca din luna a 6 a de sarcina, drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare avand prioritatile lui. Si nu credeam ca o sa spun asta vreodata, dar este cel mai bun lucru care ni se putea intampla. Nici nu vreau sa imi imaginez unde s-ar fi ajuns daca nu se intampla asa”, a scris Andreea mantea pe Facbook.

Citeşte şi Andreea Mantea şi-a scos băiatul la plimbare. Cum arată proaspăta mămică FOTO

Andreea Mantea este fericită că are un copil, dar scrie că nu ar fi existat fericire alături de tatăl celui mic, ba din contră, problemele fiind destul de grave.

„Faptul ca am ramas insarcinata este o minune si o sa ii multumesc lui si lui Dumnezeu toata viata! Stiu ca ar fi normal ca acest copil sa aiba ambii parinti alaturi, dar credeti-ma ca NU se poate acest lucru in cazul nostru, din motive destul de grave, pe care nu vi le pot impartasi. Da, nu si-a vazut copilul si nici nu o sa il vada. Pentru ca imi doresc tot ce este mai bun pentru acest copil. Imi doresc sa il cresc intr-un mediu sanatos, linistit si frumos”, a mai scris Andreea Mantea pe reţeaua de socializare.