Andreea Mantea are mai mulţi TAŢI pentru COPIL. Cine o curtează pe VEDETĂ

Andreea Mantea și-a dorit atât de mult un copil încât nu s-a temut de ideea de a-l crește singură. Bruneta a ajuns să creadă că nu va mai reuși să-și refacă viața amoroasă, ci se va dedica în exclusivitate fiului ei.

05 sept. 2016, 14:22
Andreea Mantea are mai mulţi TAŢI pentru COPIL. Cine o curtează pe VEDETĂ

Andreea Mantea este o mamă singură. De când a rămas însărcinată și mai ales de când s-a aflat că tatăl micuțului nu are de gând să se implice în creșterea și educația lui, tot mai mulți admiratori de-ai brunetei s-au îngrămădit să-i ceară prezentatoarei TV să-i primească în viața lor.

Andreea Mantea şi-a pus SILICOANE NOI, dar are un mare REGRET

Conștienți că pentru a ajunge la inima Andreei trebuie să-l cucerească mai întâi pe David, pretendenții lui Mantea se folosesc de acest pretext. Bruneta le-a povestit prietenelor că, de când a născut, are tot mai multe mesaje de la bărbați, cunoscuți sau nu, care se oferă să-i fie tată lui David, scrie Libertatea.

Andreea Mantea, în lacrimi. Nu a mai putut şi a răbufnit în direct FOTO

Andreea Mantea a tot repetat că își dorește nespus să îmbrace rochia de mireasă și că așteaptă cu ardoare inelul de logodnă. Adevărul este însă altul: deși nu exclude ideea unui mariaj, vedetei îi este teamă că niciun bărbat nu va reuși să-l iubească pe David ca pe propriul copil, iar pentru ea, contează mai mult fericirea fiului ei, decât a ei.