Andreea Mantea, către femeile înşelate: „Dacă o mănâncă şi vine la el, o scarpini, ce să-i faci?”

Tensiunile la MIREASA PENTRU FIUL MEU ating cote alarmante. Elly se simte trădată de Cristian, după ce s-a lăsat sărutat de o blondă indrăzneaţă, atunci când a ieşit la club.

11 mart. 2015, 11:56
Andreea Mantea, către femeile înşelate: „Dacă o mănâncă şi vine la el, o scarpini, ce să-i faci?”

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Elly l-a acuzat pe Cristian că nu a respins-o. „Mă ţineam cu el de mână şi a venit să ne despartă”, le-a zis Elly concurenţilor despre femeia din club şi motivul supărării ei, moment în care discuţia a degenerat. De pe margine, Andreea Mantea şi-a exprimat şi ea părerea despre cearta dintre cei doi îndrăgostiţi. Dacă o mănâncă şi vine la el, o scarpini, ce să-i faci?! „, a spus moderatoarea Andreea Mantea despre posibilele femei intervin într-o relaţie, moment în care concurenţii au izbucnit în râs.

„Pe mine m-au înşelat toţi”

Andreea Mantea a avut numeroase experienţe neplăcute cu reprezentanţii sexului tare. Acum înţelegem şi de ce! Foştii iubiţi au cedat ispitei, iar prezentatoarea de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut-o public, potrivit spynews.ro.

„Pe mine m-au înşelat toţi bărbaţii cu care am fost. Nu a fost nici măcar unul care să nu mă înşele”, spunea Andreea Mantea, în 2013.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mantea a apărut în platou duhnind a ceapă: „Vă rog să mă scuzaţi”