Andreea Mantea, de URGENŢĂ la medic

Andreea Mantea a fost surprinsă, luni, la un centru de genetică.

24 nov. 2014, 16:19
Andreea Mantea, de URGENŢĂ la medic

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe brunetă în jurul prânzului la un centru de genetică. Bruneta a ajuns de urgenţă la medic, probabil pentru efectuarea unor investigaţii. Era uşor îngrijorată şi nerăbdătoare să primească acea confirmare. A parcat maşina în faţa clinicii, tocmai pentru a nu fi nevoită să meargă prea mult pe jos.

Aflată în primul trimestru de sarcină, Andreea Mantea este foarte discretă în ceea ce priveşte noua etapă din viaţa ei. Bruneta este superstiţioasă şi pentru ea este un subiect sensibil până când va avea confirmarea medicului că atât ea, cât şi fătul sunt bine.

Prezentatoarea TV a aflat de sarcină în timp ce se afla în Portugalia, la filmările pentru show-ul „Burlacul” care va începe în curând la Antena 1. Faptul că se confrunta cu stări de rău, greaţă, bruneta a decis să vadă de la ce i se trage. Şi mare i-a fost bucuria când a descoperit că este gravidă. Vestea l-a luat pe neaşteptate şi pe Cristi Mitrea şi iată că viitorul bebeluş i-a readus pe amândoi împreună după o despărţire de câteva săptămâni.

„Mă simt bine, sunt fericită, dar nu vreau să vorbesc despre sarcină. Sper ca totul să fie bine, mai ales că urmează să fac un control”, a declarat Andreea Mantea săptămâna trecută.