Andreea Mantea, declaraţii uluitoare despre tatăl copilului: David va avea un alt tată. Nu e un capăt de ţară

Andreea Mantea a decis să vorbească pentru prima dată despre băieţelul ei şi despre relaţia cu tatăl copilului. 

15 iun. 2015, 17:28
Andreea Mantea, declaraţii uluitoare despre tatăl copilului: David va avea un alt tată. Nu e un capăt de ţară

Andreea Mantea este o mămică împlinită. Frumoasa brunetă se simte mai fericită ca niciodată, de când l-a adus pe lume pe micuţul David. Ea a deschis uşa casei sale reporterilor de la „Acces Direct”, veniţi să-l cunoască pe fiul Andreei Mantea, dar şi să vorbească cu cea mai nouă mămică a showbizului despre noile schimbări din viaţa ei. Andreea Mantea a vorbit şi despre cel mai sensibil subiect, cel referitor la tatăl copilului, Cristi Mitrea şi relaţia tensionată pe care o are cu acesta.

Vezi şi: Andreea Mantea şi-a scos băiatul la plimbare. Cum arată proaspăta mămică FOTO

„Toata lumea ştie povestea noastră foarte bine. Noi doi nu am avut timp să ne ataşăm atât de tare unul de celălalt încât să zic că mi-a lipsit sau să zic „vai, nenorocitul ce-a făcut”. Chiar nu. Au fost momente foarte grele între noi doi, certuri, certuri, neînţelegeri ca în orice familie. La noi erau un pic mai exagerate, cam dese. Eu ca femeie însărcinată nu puteam să stau aşa într-o ceartă continuă. Am zis: uite, ne vedem când se naşte copilul, dacă te interesează. Nu s-a întâmplat, iar eu nu-l condamn pentru că în unele familii cresc anumiţi copii cu taţi care creşesc, care fac anumite lucruri pe care nu ar trebui să le facă şi atunci acei copii sunt chinuiţi„, a spus Andreea Mantea la Acces Direct.

„Un nou-născut nu are de ce să asiste la o voce ridicată, la plânsete. Nu are de ce. Nu m-a sunat, nu am vorbit deloc din luna a şasea de sarcină şi nu mi-a lipsit deloc. Nici copilului nu-i lipseşte. Cu siguranţă o să mă întrebe într-o zi de taică-su şi o să-i răspund cu drag la toate întrebările, doar că atunci va avea un alt tată. Toate lucrurile se întâmplă în viaţă cu un curs normal. Copilul este pe numele meu şi aşa va rămâne. Asta nu se va schimba niciodată. Nu e un capăt de ţară. Sunt atâtea mame care îşi cresc singure copiii”, a spus Andreea Mantea.

Vezi: Primele imagini cu Andreea Mantea în ipostaza de mămică FOTO