Andreea Mantea, dispută pe facebook: „Fiecare om are păsărica lui”

Andreea Mantea este o mamă singură, care răbufneşte uneori pe Facebook. Fosta prezentatoare Andreea Mantea a postat de curand un filmulet in care arata pas cu pas cum se face o sedinta de micropigmentare a sprancenelor, ca urmare a numeroaselor intrebari pe care le primea pe aceasta tema. Criticile au facut-o sa dea raspunsuri ironice.   

21 dec. 2015, 10:27
Andreea Mantea, dispută pe facebook: „Fiecare om are păsărica lui”

Andreea Mantea a născut un băiețel la sfârșitul lunii mai și radiază de fericire de atunci. Și asta chiar dacă este mămică singură.

Bruneta a avut o relaţie cu cel care a câştigat emisiunea „Burlăciţa”, în urma căreia a rămas însărcinată. Cu toate acestea, cei doi s-au despărţit din cauza certurilor. Andreea Mantea a mărturisit, în sfârşit, de s-a despărţit de el.

”Între un copil care creşte fără tată, dar creşte în linişte şi în armonie şi în lucruri frumoase, şi un copil care creşte cu tată, dar aude scadal, ceartă, pentru că cei mici aud, care dintre ei este mai fericit? Eu aşa am vrut. Au fost anumite discuţii în casă. Şi mi-am dorit, m-a zbătut, am suportat.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi ÎN DIRECT. Ce s-a întâmplat

Am încercat să facem să meargă relaţia. Eu am lăsat foarte mult de la mine, am făcut nu tot ce am putut, ci absolut tot ce am putut, mai mult de atât n-ai cum. Să fii o femeie însărcinată şi să suporţi anumite lucruri, n-ai cum. De duci, mâncând pământul. Nu mă interesa să le demonstrez alor mei că am încercat, ci mai mult să îmi demonstrez mie şi lui Dumnezeu. Mai mult de atât nu pot să mai îndur. Nu pot să mă trezesc şi să plâng, nu pot să mă pun în pat şi să plâng, nu pot să am porţie de plâns, dimineaţa, la prânz şi seara. Nu vreau să mai mănânc plâns. Vreau să mănânc mâncare şi fericire şi zâmbete. Şi iată că Dumnezeu mi-a arătat că este foarte bine aşa. Mă uit la copi şi nu îmi vină cred. Exemple maculine sunt, nu o să rămân singură toată viaţa.A fost o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat un copil. Nu m-a interesat ce spune lumea”, a declarat Andreea Mantea, la Antena Stars.

Andreea Mantea are însă ieşiri nervoase pe Facebook. O prietena virtuala, Vilcu Elena, care nu are o parere tocmai buna despre genele vedetei, i-a adresat urmatoarele cuvinte: ”Da-ti jos maturicile acelea de la ochi, esti penibila sa le porti non stop, acum sunt atat de multe alte metode mult mai naturale, mai frumoase, implanturi etc! Ti-ar sta mult mai frumos si mai bine!”.

Andreea Mantea a făcut anunţul: „Gata, s-a terminat!”

”Mi s-a mai spus si nu o data! Dar… eu vreau sa traiesc cum imi place si daca asa imi place mie…. Fiecare om se simte bine exact asa cum vrea el.”, i-a raspuns Andreea.

Vilcu Elena si-a dat seama ca a fost rautacioasa la adresa Andreei Mantea, cerandu-si scuze: ” Corect, scuze, a fost o constatare, o parere personala si eventual un sfat! Sarbatori fericite si binecuvantate!”.

Frumoasa bruneta nu s-a suparat in urma acestor cuvinte, din contra, chiar apreciaza fiecare parere, fie ca e buna sau mai putin buna: ”Nu m-am suparat! Doamne fereste! Eu chiar ma bucur sa aud si parerile altora, pentru ca poate unele chiar le voi pune si in practica. Dar nu si cu genele. :))) Fiecare om are „pasarica” lui. Multumesc din suflet! Asemenea si dumneavoastra!”.