Andreea Mantea: „Doamne ajută să întâlnesc eu vreodată un adevărat cocoş”

Andreea Mantea este pe cât de sexy, pe atât de ghinionistă în dragoste. După mai multe relații eșuate, vedeta tv a rămas mamă singură, dar asta nu o împiedică să se dedice trup și suflet lui David, fiul său de zece luni.

15 apr. 2016, 07:43
Andreea Mantea: „Doamne ajută să întâlnesc eu vreodată un adevărat cocoş”

Intervievată la „Teo Show” chiar în incinta locuinței sale unde se juca și gătea pentru David, prezentatoarea de la Kanal D a povestit cum decurge o zi normală din viața ei de când este mămică și ce pofte mai ciudățele are băiețelul ei, cum ar fi lămâile sau ceapa.

După ce le-a arătat telespectatorilor că micuțul David are deja doi dințișori și că este înnebunit după ceapa verde crudă și după spanac, Andreea Mantea a vorbit puțin și despre viața personală, mărturisind că este destul de dezamăgită de trecutul ei sentimental: „Doamne ajută să întâlnesc eu vreodată un adevărat cocoș! Eu mi-aș dori un cocoș, mi-aș dori să nu mai cânt eu de nebună, să cânte și altcineva. Dar e greu, că dau numai de găini. Și decât să mai dau de o găină și încă una, mai bine rămân eu cocoș și aia e. Mi-aș dori, nu zic că nu, aș fi ipocrită să mint, dar să fie cocoș, dar nici așa prea cocoș.”