Andreea Mantea mătură pe jos cu mama lui Ştefan Stan

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au avut o logodnă scurtă, presărată cu certuri, lacrimi şi împăcări. După ce apele s-au mai liniştit între ei, acum un nou scandal a izbucnit. De data aceasta, Andreea are ceva de spus despre mama fostului iubit. Vedeta o acuză pe fosta soacră de blesteme şi vorbe urâte. De partea cealaltă, mama lui Ştefan o acuză pe brunetă de egoism şi un vocabular nu tocmai ortodox.

21 oct. 2013, 18:13
Andreea Mantea mătură pe jos cu mama lui Ştefan Stan

„În momentul în care am intrat la ea în casă mi-a spus să-i las băiatul în pace şi să-mi văd de drumul meu, că el schimbă femeile repede. Mi-a zis că de când m-a văzut prima dată la televizor nu a putut să mă sufere. Părinţii mei sunt căsătoriţi de 35 de ani. Despre dumneaei nu se poate spune acelaşi lucru, ştie toată lumea de ce nu a fost în stare să menţină o căsnicie. Când Ştefan vorbea cu ea la telefon eram şi eu în conferinţă şi auzeam ce spunea despre mine, ştiu toate înjurăturile şi toate blestemele. Nu aşa vorbeşte o doamnă, n-am auzit aşa ceva nici în cartierele mărginaşe. Şi dacă vine vorba de Dumnezeu de ce nu spune nimănui că ea ghiceşte în cafea. Sunt atât de multe lucruri pe care le-am trăit lângă această femeie… Felul în care vorbeşte nu-mi vine să cred, pe cuvântul meu de om

De cealaltă parte, mama artistului a declarat că situaţia nu a fost chiar aşa. Mihaeala Soare a spus că Andreea Mantea nu l-a iubit pe Ştefan Stan şi că atunci când mergea la ei acasă o înregistra.

„Eu sunt foarte deranjată şi supărată. Andreea este egoistă, ea este pentru ea şi atât. Mă înjura şi mă blestema pe la toate colţurile, l-a făcut şi pe băiatul meu să nu mă mai bage în seamă. Nu îl mai cunoaşteam pe copilul meu, el nu era aşa, e un copil bun. Mi-au zis colegii şi anturajul că ea îl înjura, îl blestema, ea nu era cu familia, el era familist şi ea nu dorea treaba asta. Ea tot ce a vrut a fost să fie şi ea doamna într-un fel, înţelegeţi ce vreau să spun. Nu l-a iubit pe fiul meu. Femeia asta este o femeie falsă, mincinoasă şi tot ce vreţi, ea nu iubeşte pe nimeni”, a declarat doamna Mihaela, mama lui Ştefan Stan.

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au fost împreună şase luni şi urmau să ajungă în faţa altarului, dar s-au despărţit.

Vezi şi: Andreea Mantea, în tandreţuri cu noul iubit FOTO