Andreea Mantea n-a mai rezistat şi a dezvăluit adevărul despre EMISIUNE. Ce se întâmplă, de fapt, la „Puterea Dragostei”

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, le răspunde mereu fanilor la curiozităţi pe reţelele de socializare.

08 mai 2019, 08:31
Andreea Mantea n-a mai rezistat şi a dezvăluit adevărul despre EMISIUNE. Ce se întâmplă, de fapt, la „Puterea Dragostei”

Andreea Mantea are o relaţie aparte cu urmăritorii ei şi preţuieşte mult părerile acestora. Câteodată însă, sătulă de unele atacuri nefondate, dar şi de afirmaţii fără fundament, protagonista noastră mai răbufneşte.

Scandal monstru la Kanal D. Andreea Mantea n-a mai rezistat a făcut anunţul cu ochii în lacrimi: „Să vă fie ruşine!”

Recent, când a fost trasă la răspundere, nejustificat, pentru comportamentul unor concurenţi de la „Puterea Dragostei”, show-ul difuzat de Kanal D, vedeta a ripostat.

Vedetă de la Kanal D, imagine de infarct! S-a dezbrăcat complet şi s-a pozat GOALĂ în cadă: „Eşti perfectă!” FOTO

„O să mă bat cu pumnul în piept până la capăt pentru că acesta este adevărul! Când o să înţelegeţi? Această emisiune nu are scenarii. Este reality. Ei fac tot ce vor. Cum îi taie capul şi cum simt. Nimeni nu le impune nimic. Doar respect. Pe care câteodată nu îl au. Pentru că sunt copleşiţi de atâtea trăiri care îi aduc de la zâmbet la plâns şi de la agonie la extaz în doar câteva minute câteodată. Oare nu aşa suntem cu toţii când trăim cu intensitate? Iertaţi-mă pe mine dacă vă sunt necunoscute astfel de trăiri”, a scris Andreea Mantea.