Andreea Mantea, nemulțumită de condițiile de la Kanal D: „După ce că e urât, nici nu funcționează”

Andreea Mantea prezintă emisiunea „Casa iubirii" la Kanal D, care i se potriveşte mănuşă. În culise, însă, lucrurile nu sunt la fel de minunate cum se văd pe ecran.

20 mai 2022, 00:36
Andreea Mantea, nemulțumită de condițiile de la Kanal D: „După ce că e urât, nici nu funcționează”

Andreea Mantea trebuie să suporte condiţii dure de fiecare dată înainte să intre în direct. Vedeta se machiază și se pregătește singură înainte de intrarea în emisiune. Aşa că dacă arată întotdeauna ca scoasă din cutie, meritul este doar al ei. Însă niciun efort nu este prea mare atunci când reușește să se prezinte ireproşabil în faţa publicului.

Andreea Mantea, condiții grele la Kanal D

Andreea face tot ce poate pentru a rezista condițiilor din cabina de machiaj, care sunt departe de a fi optime.

Nu are pretenţia de a beneficia de serviciile make-up artiştilor postului tv, însă se confruntă cu un neajuns peste care nu poate trece. Andreea este foarte nemulțumită de faptul că nu funcționează aerul condiționat la ea în cabină. Deși a apelat la varianta clasică cu geamul și ușa deschise, vedeta şi-a dat seama că nu este tocmai ce trebuie. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” este conştientă că această metodă de aerisire poate avea consecinţe neplăcute asupra sănătăţii ei, dar, deocamdată, nu are alternativă.

Citeste si Dieta prin care Andreea Mantea a slăbit peste 10 kilograme în timp record. Trucul la care a recurs vedeta

Uite ce aer condiționat natural am! Ușile deschise! Se face un curent mamă, mamă, mamă! Pentru că ăsta, după ce că e urât și îmi apare în toate pozele și selfie-urile de aici, nici măcar nu funcționează și nu mai pot de cald”, s-a plâns Andreea Mantea într-un story pe Instagram.

Citeste si Andreea Mantea nu se mai ascunde! A confirmat că s-a despărțit de iubitul ei. „Nu mai puteam, era toxic. Ultimul lucru toxic din viața mea”