Andreea Mantea nu primeşte pe nimeni în vizită. Vedeta vrea să cheme preotul

Andreea Mantea a născut şi este în culmea fericirii. Miercuri dimineaţa, vedeta TV a devenit pentru prima oara mamică.

28 mai 2015, 07:53
Andreea Mantea nu primeşte pe nimeni în vizită. Vedeta vrea să cheme preotul

Andreea Mantea a trecut prin clipe magice în prima zi în care a devenit mămică. Bruneta este fascinată de micuţul David şi a povestit cât de emoţionantă a fost prima zi în rolul de mamă.

„Cum am nascut cum am avut lapte. Mi-a ajutat Dumnezeu. Cand ne-am vazut prima data, el plangea, am inceput sa vorbesc cu el si atunci s-a linistit brusc. A dechis ochii si ma cauta cu privorea. A fost foarte frumos. Nu imi vine sa cred ca am facut asta. Am asteptat aceasta zi foarte mult. Ma bucur ca a fost Dumnezeu langa mine si m-a intarit. La un moment dat m-au cuprins emotiile, am inceput sa tremur. David are un caracter foarte puternic, ne jucam, il pup. Cred ca o sa stam peste weekend in aici. O sa parasesc clinica saptamana viitoare. Cei dragi au fost alaturi de mine. Exact cine trebuia a fost langa mine”, a precizat Andreea Mantea.

Citeşte şi Ce spun astrele despre bebeluşul Andreei Mantea

Vedeta se află în continuare la clinica unde a născut, se odihneşte şi se reface după naştere. Andreea susţine că s-a cam speriat când a văzut cum plânge. Şi-a pregătit din timp camera copilului şi de abia aşteptă să ajungă acasă.

Andreea Mantea este superstiţioasă şi nu primeşte pe toată lumea în salon pentru a-l vedea pe cel mic. Potrivit antenastars.ro, ea îşi doreşte mai întâi să îl ducă acasă, să cheme un preot pentru a-l binecuvânta şi abia apoi va primi vizitatori.