Andreea Mantea nu se mai poate opri din plâns. Ce se întâmplă cu bebeluşul ei

Ultima perioada a sarcinii este cumplita pentru Andreea Mantea. Bruneta a marturisit chiar ea cat de greu suporta acest interval si cum nu isi poate stapani lacrimile, mai ales ca e foarte emotiva.

12 mai 2015, 13:16
Andreea Mantea nu se mai poate opri din plâns. Ce se întâmplă cu bebeluşul ei

Andreea mai are putin si naste, insa traverseaza o perioada destul de instabila din punct de vedere emotional, scrie cancan.ro. Chiar ea a spus cat de mult plange in aceste zile si cum incearca sa faca fata acestor stari.

Citeşte şi Gravidă în 8 luni, Andreea Mantea şi-a pus costumul de baie şi a ieşit la plajă FOTO

„Trec prin niste stari destul de interesante si emoţionante, mai ales ca eu sunt sensibila de fel. Daca ma vezi cum plang acum, te sperii, te inchini, deci plang continuu la orice, zici ca am innebunit. Plang din tot sufletul, parca se termina totul acolo, parca se termina pamantul acolo, parca vine sfarsitul lumii daca se intampla ceva. Trec prin niste stari…”, a marturisit bruneta.

Bebelusul nu a luat destul in greutate

In plus, Andreea a mai spus ca a aflat de la medici ca bebelusul ei nu a luat suficient in greutate. Se pare ca acesta “nu are aceleasi gusturi” ca mama sa, asa ca acum e un pic mai micut.

Citeşte şi Cum arată camera bebeluşului Andreei Mantea

„Nu a luat destul de mult in greutate copilul. Bine, doctorul mi-a spus ca nu e niciun fel de problema, ca poate a fost mai mofturos si ca poate nu i-a placut ce i-am dat eu. Dar eu ce sunt ghicitoare in stele? Nu am de unde sa stiu ce ii place. Si daca aveam pofta de o pizza nu mancam o pizza, mancam trei. Daca voiam o ciocolata, mancam 3-4. Mi-e greu sa dorm, sa ma odihnesc, nu stau locului,” a mai spus Andreea.