Andreea Mantea, primele declarații după ce s-a vindecat de Covid

Andreea Mantea a mărturisit fanilor cum se simte după ce a fost afectată de Covid. Vedeta spune că acum s-a vindecat și că este bine.

07 oct. 2021, 13:34

Andreea Mantea a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută când a fost infectată cu Sars-Cov-2.

Din fericire, vedeta a făcut o formă ușoară a bolii, astfel că la acest moment starea ei este stabilă și se simte din ce în ce mai bine.

Andreea Mantea a trebuit să stea în izolare două săptămâni, însă acum frumoasa brunetă s-a întors la treabă și și-a reluat activitățile de zi cu zi.

Prezentatoarea a și postat o fotografie pe rețelele de socializare în care a dat de veste fanilor cum se simte.

„Gata! Mi-am revenit! Cred…Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea și-a anunțat fanii că s-a infectat cu Sars-Cov-2 iar vedeta a primit o mulțime de mesaje de încurajare și mulți utilizatori i-au urat sănătate.

După ce atrecut cu bine peste boală, Andreea Mantea abia așteaptă să se întoarcă pe micul ecran, astfel că ea a și postat o poză din imagine, semn e că e pregătită pentru a reveni în atenția publicului, relatează wowbiz.

Andreea Mantea şi fiul ei, David, infectaţi cu Covid-19. Momente cumplite pentru vedeta TV

Andreea Mantea şi fiul ei, David, infectaţi cu Covid-19.

Andreea Mantea şi fiul ei, David, infectaţi cu Covid-19. Vedeta este izolată de aproape 8 zile și nici ea, dar nici fiul ei, David, nu se simt foarte bine, scrie Cancan.

În urmă cu câteva zile, David, băiatul Andreei Mantea, a avut câteva episoade febrile, care au reușit să o sperie și mai tare pe vedetă. Din fericire, starea micuțului nu s-a agravat și nu a fost nevoie de spitalizare.

Vedete care s-au îmbolnăvit de COVID-19 în valul 4

Monica Anghel (50 ani) a avut primele simptome specifice bolii când a decis să se testeze. Rezultatul a fost pozitiv, iar cântăreața, cel mai probabil, s-a expus riscului de a contracta COVID-19 la evenimentele la care a participat. „Sunt vaccinată cu ambele doze și, cu toate acestea, tot am făcut covid. Aveți grijă de voi!”, a fost mesajul transmis de Monica Anghel.

Vaccinată cu Pfizer, Elena Merișoreanu (72 ani) a ajuns, vineri, 17 septembrie, pe mâinile medicilor de la Institutul „Matei Balș”, din Capitală, după ce a chemat Ambulanța. „E, de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze. Sunt bine, mulțumesc Lui Dumnezeu și medicilor de aici care sunt extraordinari”, declara Elena Merișoreanu.

Și Irinel Columbeanu (64 ani) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat în Spitalul Ilfov. Theo Rose (24 ani) a fost diagnosticată pentru a doua oară cu COVID-19 și a mărturisit că nu este vaccinată. Cântăreața a dezvăluit că simptomele nu diferă cu mult față de cele din luna noiembrie, de anul trecut! Nici Adela Popescu (34 ani) nu a scăpat de COVID-19. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, a fost diagnosticată pozitiv cu SARS-CoV-2, la doar câteva zile după ce a revenit pe sticlă. „M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care, din păcate, a ieșit pozitiv”, a povestit Adela Popescu. Viorica de la Clejani (48 ani) a ajuns, de urgență, la Institutul Matei Balș, zilele trecute, după ce a simțit că respiră cu dificultate. A rămas spitalizată pentru a primi tratament și a recunoscut că regretă că s-a vaccinat pentru COVID-19.