Andreea Mantea, primele dezvăluirii despre BOALA EI. Ce interdicţie are VEDETA

Andreea Mantea a vorbit în premieră despre boala ei, după ce  îi anunţase pe concurenţii de la "Puterea dragostei" că este foarte bolnavă.

11 oct. 2019, 09:38
Andreea Mantea, primele dezvăluirii despre BOALA EI. Ce interdicţie are VEDETA

Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă, și anume că este bolnavă.

Tragedie IMENSĂ în televiziune. Câştigătorul de la „Puterea dragostei” A MURIT într-un ACCIDENT CUMPLIT, de ziua lui, la 28 DE ANI

„Auzi, da’ iartă-mă că te întreb, dar eu la boala pe care o am, și pe care o ai și tu, problema de sănătate pe care o avem… eu n-am voie alcool, tu de ce ai voie alcool?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe Jador.

„Da’ când am băut alcool?”, a răspuns Jador, moment în care reacția Andreei Mantea a venit prompt.

„Aseară”, a replicat prezentatoarea show-ului „Puterea dragostei”. „Da’ de unde știe?”, a întrebat Jador, prins în fapt.

Andreea Mantea, în stare de ŞOC. Imagini deocheate au ajuns pe internet. SCANDAL MONSTRU

Andreea Mantea a fost deranjată şi de atitudinea concurenţilor.

„Copilul meu nu are haină de iarnă și am pus pulovere pe el câte cinci și l-am trimis așa la grădiniță. Nu m-am dus la mall să stau să mă așteptați voi pe mine aici. Copilul meu! Eu am respect față de voi, voi aveți respect față de mine în primul rând și apoi față de oamenii care lucrează aici. Nu vă convine, plecați! Trag de mine, mă trezesc la 7, ajung la 8, 8 jumate acolo, mă machiez de nu mai pot că am nevoie de reconstrucție facială, altfel nu-mi explic de ce stați cu orele, nu înțeleg și nu o să înțeleg în viața mea, mă machiez 2 ore, intru la 10 și jumătate pe post și filmez, iar apoi merg unde vreau eu. (…) Rușine să vă fie! Că nu mă duc nici eu să-mi fac unghiile și să-mi cumpăr lucruri personale. Sunt extrem de bolnavă și nu m-am dus o dată la doctor când eu aveam programate filmări”, a spus Andreea Mantea.