Andreea Mantea, scandal URIAŞ din cauza BANILOR

Andreea Mantea este în război deschis cu ANAF, după ce a fost obligată să plătească impozit pentru un imobil care nu îi aparţine.

08 mai 2017, 06:56
Andreea Mantea, scandal URIAŞ din cauza BANILOR

Andreea Mantea a pierdut un proces deschis împotriva Administraţiei Finanţelor Publice Sector 3, dar nu renunţă la luptă. La termenul de luna trecută, vedeta TV a fost somată de judecători să demonstreze că a vândut imobilul pentru care a fost taxată de autorităţi, iar la finele săptămânii trecute judecătorii au respins cererea, ca neîntemeiată, urmând ca avocatul vedetei să facă recurs.

Andreea Mantea, apariţie ŞOC la TV. Gest INTERZIS în direct FOTO

Andreea Mantea a mai ajuns în faţa instanţei după ce sucursala de Întreţinere şi Servicii Energetice Muntenia Nord – Buzău a ţinut-o aproape doi ani prin tribunale pentru o datorie de 550 de lei. Problemele au început în 2011, când Andreea a închiriat un transformator de la o firmă de distribuţie a curentului electric şi l-a montat într-un mic atelier de croitorie din comuna Sihlea, sat Voetin, judeţul Vrancea. Potrivit informaţiilor apărute în presă, Andreea ar fi plătit chiria transformatorului doar câteva luni, iar pentru lunile restante a fost dată în judecată, scrie SpyNews.