Andreea Mantea, secretul siluetei sale. Ce a mâncat vedeta în vacanța de vară: „Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe”

Andreea Mantea a dezvăluit ce a mâncat în vacanța de vară și cum a reușit să nu se îngrașe, cu toate că și-a cam făcut de cap din punct de vedere culinar.

06 sept. 2023, 08:51
Andreea Mantea, secretul siluetei sale. Ce a mâncat vedeta în vacanța de vară: „Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe”

Andreea Mantea a mărturisit că în această vacanță a mâncat tot ce i-a poftit inima și, cu toate acestea, nu s-a îngrășat deloc.

„Cum să mă duc în vacanță și țin dietă?! Nu s-a pus, nu, adică n-am văzut nicio diferență, nu s-a pus. Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și nu-i dau voie să se îngrașe. Nu îi dau voie, știe că nu trebuie să îngrașe și pur și simplu vorbesc cu corpul meu. Și oricum nu mă îngraș, dacă îmi pun în minte, nu mă îngraș pot să mănânc și 5 cozonaci! Universul ăsta e foarte puternic. Poți să încerci, dar trebuie să și crezi, da, adică trebuie să te duci într-o doagă și să rămâi acolo”, a spus ea.

Unde a fost plecată în vacanță Andreea Mantea

„Am fost în Iordania la Marea Moartă, a fost interesant la Marea Moartă. Am fost la Petra da, am fost în deșert Wadi Rum, a fost o vacanță pentru fiul meu, mai mult. Pentru își dorea foarte tare și în deșert. În Dubai nu aveam cum să ajungem că erau 60° și am mers în Wadi Rum, unde erau vreo 27. In Petra mi-am dorit și eu și el să mergem. Chiar a fost interesant, iar apoi în Bali, unde a fost foarte frumos și pentru mine și pentru el”, a spus Andreea Mantea.

Citește și Andreea Mantea dansează în ploaie, în costum de baie: „Dragostea este totul”. Clipul a devenit viral pe Internet

Prezentatoarea tv a fost întrebată și ce calități are. „În acest moment îmi descopăr calitatea de a avea răbdare și sunt foarte mândră de mine. Vorbesc de calități pe care le aveam din trecut, vorbesc de calități pe care le-am descoperit și mi le însușesc acum. Încep să am răbdare și sunt foarte mândră de mine. Am început să accept că oamenii exact așa cum sunt ei și pare foarte mișto, chiar mi se pare foarte mișto să accepți oamenii exact așa”, a mai spus Mantea pentru Ciao.

„Mă enervez, dar nu mă mai consum. Toți ne enervăm, dar nu mă mai consum. Cred că, de fapt, despre asta este vorba, consumul meu nu mai este”, a continuat prezentatoarea.

Întrebată cum a învățat lucrurile acestea, Andreea Mantea a explicat că „cred că pur și simplu învăț, învăț să mă accept pe mine, să mă descoper pe mine și vreau să-mi să mă cunosc pe mine și să-mi iert mie anumite lucruri, anumite greșeli în așa fel încât să mă pot iubi. Am învățat să și accept, pentru că oricum nu pot schimba nimic, adică n-am ce să fac dacă nu e în puterea mea să schimb ceva”.

Fiul Andreei Mantea, pregătit să înceapă școala

„Da, ne-am pregătit de școală. Ce, vrei să te mint? Pregătit? Are uniformă, e suficient. Mă enervează că nu și-a terminat temele. A făcut alte lucruri, s-a implicat în alte evenimente, în alte acțiuni, în altele… și uite că nu și-a terminat temele și să știi că sunt foarte dezamăgită. Supărată așa, aproape de dezamăgire. Că el nu voia să iasă din casă dacă nu-și termina temele înainte, acum lucrurile s-au schimbat. Schimbă prietenii, viața. Cum să explic eu oamenilor, copilul meu este foarte deștept, își face temele singur, nu i le fac, el dacă se pune pe ele să le facă, le face, dar nu are tragere. Eu știu care motivul, dar nu pot să-l zic…”, a mai spus ea.

Citește și Motivul pentru care Andreea Mantea și-a mutat copilul la o școală privată: „Furăm startul și pornim într-un nou an școlar”