MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea, păcălită de 1 aprilie. Ce farsă i-au făcut colegii

MIREASĂ PENRTU FIUL MEU. Andreea Mantea a păţit-o de 1 Aprilie. De ziua păcălelilor, vedeta a căzut în plasa colegilor săi. În cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1, Andreea Mantea a povestit cum şi-a "furat-o".

01 apr. 2015, 11:31
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andreea Mantea, păcălită de 1 aprilie. Ce farsă i-au făcut colegii

MIREASĂ PENRTU FIUL MEU. Andreea Mantea a fost păcălită de colegii săi de la Antena 1, astfel că moderatoarea show-ului matrimonial nu şi-a putut da seama dacă este în direct sau nu în momentul în care i-a dat legătura colegei sale de la Observator pentru a prezenta principalele titluRi ale zilei de la jurnalul de ştiri, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Farsa de 1 aprilie: Viorel Lis a aflat în direct ca Oana este gravidă

„Om fi, n-om fi în direct? Suntem în direct? Sunteţi siguri? Acuma eu nu ştiu dacă suntem în direct sau nu suntem, ideea este, dragi telespectatori, că mai devreme… Eu acuma vorbesc, dar nu ştiu dacă suntem în direct… mai devreme mi-au făcut o farsă colegii mei. M-au chemat repede-repede, am vorbit ca nebuna aici, o mai întrebau pe doamna Maria ceva, i-am dat pasa Mihaelei (n.r. prezentatoarea Observatorului de la ora 13:00), Mihaela nu-mi răspundea. Bine, revenim la lucruri mai serioase… Eu îi dau pasa Mihaelei, dar dacă nu suntem în direct mi-o iau a doua oară? Mihaela, mă auzi?”, a spus Andreea Mantea.

Citeşte şi ZIUA PĂCĂLELILOR: Ce se întâmplă dacă o fată frumoasă îţi face o farsă până la ora 12.00

De data aceasta, ea a fost în direct. „Mi-am luat-o pentru prima dată. Prietenii mei cărora le-am făcut farse şi anul trecut, şi acum un an, o să vă spun doar atât: nu mai încercaţi să îmi faceţi astăzi nicio păcăleală, eu oricum nu răspund la telefon. Îmi sună telefonul de azi dimineaţă încontinuu. O să spun nu la absolut tot. Oricum, mi-am luat-o astăzi. Mi-am luat-o şi nu mi se pare normal şi corect, dar până voi pleca de aici, le spun colegilor mei că o să le-o întorc. O să le-o întorc şi eu”, a spus Andreea Mantea.