Andreea Mantea, suspectă de cancer: Este greu pentru mine să vorbesc VIDEO

Andreea Mantea a trecut prin momente cumplite când a aflat că este suspectă de cancer ovarian. Totul s-a întâmplat înainte de a deveni mamă, iar operația la care trebuia supusă i-ar fi luat șansa de a aduce pe lume un copil. Prezentatoare a declarat că în acele momente și-a dorit să nu mai trăiască.

21 feb. 2019, 11:49
Andreea Mantea, suspectă de cancer: Este greu pentru mine să vorbesc VIDEO

Andreea Mantea a mprturisit că a aflat că este suspectă de cancer în timp ce încerca să rămână însărcinată dar nu reușea. Vestea a speriat-o foarte tare pe prezentatoarea TV.

„Am fost suspecta de cancer, este greu pentru mine sa vorbesc. În continuare ma gandesc, chiar daca l-am avut pe David,  ca poate sa reapara problema. Nu voiam, nu exista pentru mine optiunea sa imi scot un ovar si am ajuns la concluzia sa-mi extirpe o parte. Am programat operatia pt vieneri. Miercuri am fost undeva si m-am rugat. Eu nu vedeam cancerul ca o moarte, ci o piedica sa nu fac copii…. nu ma deranja cancerul cat ma durea ca nu pot face copii. Vineri cand m-am prezentat la operatie am mers la spital cu bagajul, am constatat ca chistul nu mai e acolo”, a povestit Andreea Mantea.

Vedeta a trebuit totuși să urmeze un tratament destul de greu și consideră că faptul că a devenit mamă este o altă minune de care a avut parte.

„Am fost suspectă de cancer ovarian. Faptul că am rămas însărcinată este o minune. Am urmat un tratament in urma caruia nu se mai putea, orice sarcina care se aseza in uter era eliminata de organismul meu”.