Andreea Mantea umilită pe Facebook de tatăl copilului ei, Cristi Mitrea: „Cel mai tare lucru pe ordinea de zi”

Andreea Mantea a fost umilită pe rețelele de socializare, chiar în ajunul Crăciunului, de către tatăl copilului ei, luptătorul Mitrea.

24 dec. 2021, 22:12
Andreea Mantea umilită pe Facebook de tatăl copilului ei, Cristi Mitrea: „Cel mai tare lucru pe ordinea de zi”

Luptătorul Mitrea o jignește pe prezentatoarea Andreea Mantea în Ajun de Crăciun. Reacția acestuia este o replică la dezvăluirile Andreei Mantea în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Mantea a vorbit la Denise Rifai despre motivul care a făcut-o să nu depună plângere împotriva luptătorului Mitrea, care o agresase fizic pe prezentatoarea de la Kanal D.

Andreea Mantea, amintiri despre sărbătorile din copilărie: „Eu mă rugam pentru portocale, dulciuri și o păpușă sau vreo rochiță”

„Cel mai tare lucru pe ordinea de zi, pe lângă faptul că toate cu*vele răspund la întrebări, este grupul ălora care aduc comenzile de la Glovo!! Eu știam că toate arzoaicele de bani care au băgat carne în ele indiferent de anotimp sunt victime, dar și curierii Glovo, nene?!”, a scris acesta, în Ajunul Crăciunului, pe pagina sa de Facebook.

Mantea și Mitrea s-au cuplat cu ani în urmă la „Burlăcița”, însă relația lor a fost de-a dreptul toxică, în ciuda imaginii idilice care a fost difuzată la televizor. După show au urmat jignirile și bătăile. S-a născut și un copil din relație, care e crescut doar de mama sa.

Andreea Mantea a îndurat foarte multe umilințe de-a lugul timpului din cauza lui Mitrea. A ținut în ea ani de zile drama pe care a trăit-o. Abia recent a decis să facă publice detaliile rupturii.

Andreea Mantea a dat cărțile pe față. De ce nu s-a dus vedea la poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea

Invitată la o emisiune, Andreea Mantea va face mărturisiri dureroase.

În filmulețul de prezentare al emisiunii Andreea Mantea a fost întrebată: „De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?’.

Andreea Mantea a răbufnit pe internet. A închis gura tuturor: „Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Eu nu am voie să fiu grasă”

Cu ochii în lacrimi, bruneta a recunoscut că mama lui ar fi convins-o să-l ierte și să nu meargă la Poliție.

„Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să îl înțeleg’, a răspuns vedeta.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format, vreme de câteva luni, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, unde bărbatul a luptat pentru inima prezentatoarei TV. Ulterior, fiul celor doi a venit pe lume, iar Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că este tatăl lui Danid. Iată cele mai noi detalii despre fostul cuplu.

Andreea Mantea a fost Burlăcița României, în urmă cu 7 ani, iar Cristi Mitrea a participat la show-ul momentului pentru a o cuceri, lucru care s-a și întâmplat. După terminarea emisiunii, luptătorul de MMA și Andreea Mantea au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar finalul acesteia a surprins pe toată lumea. Se pare că foștii iubiți nu sunt în relații tocmai bune, iar Cristi Mitrea a precizat inclusiv că regreta participarea la show-ul Burlăcița.

‘Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine. De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față.’, a declarat Cristi Mitrea, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță’.