Andreea Marin a câştigat Masked Singer. Cum a reacţionat Mihaela Rădulescu când Muma Pădurii a dat masca jos

Andreea Marin a câştigat Masked Singer. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură marea finală a show-ului de la Pro TV. Mihaela Rădulescu, admiratoarea personajului Muma Pădurii, a avut parte de o surpriză neașteptată, după ce ultimul concurent din emisiune și-a dezvăluit identitatea.

10 dec. 2021, 13:57
Andreea Marin a câştigat Masked Singer. Cum a reacţionat Mihaela Rădulescu când Muma Pădurii a dat masca jos
Andreea Marin a câştigat Masked Singer

Andreea Marin a câştigat Masked Singer, ajungând în finala show-ului sub masca personajului Muma Pădurii.Mihaela Rădulescu a avut o reacție fabuloasă înainte ca Muma Pădurii să fie demascată la Masked Singer.

Citeşte şi: Ștefan Bănică a dat cărțile pe față. Care e adevăratul motiv al despărțirii de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Andreea Marin a câştigat Masked Singer

La prima vedere, după ce a văzut cine se află sub mască, Mihaela Rădulescu a rămas fără cuvinte. Pe alocuri, reacția a fost una dezamăgitoare, de parcă nu și-ar fi dorit să să vadă persoana în cauză în spatele măștii. „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred”, a menționat jurata Masked Singer.

Andreea Marin (Muma Pădurii) a ajuns în finală cu haiosul Cabral (Șaorma), Nadine (Fluturele) și Theo Rose (Albinuța). În cele din urmă, publicul a votat, iar câștigătoare a fost Zâna, care a reprezentat cel mai intrigant personaj din întregul show.

Cele două dive au mai fost prezente în aceeași emisiune într-un sezon Uite cine dansează, Pro TV, în 2017, unde Andreea Marin era jurată, iar Mihaela Rădulescu pe post de prezentatoare.

Andreea Marin, declaraţii despre divorţul de primul soţ

Prezentatoarea a fost căsătorită de mai multe ori, dar puțină lume știe că primul ei mariaj a fost cu Cristian Gheorghiță.

Avea 21 de ani când s-a măritat prima oară, dar căsnicia nu a durat prea mult, iar după trei ani au divorțat. Cu toate astea, moderatoarea tv spune că a fost dragoste sinceră între ei doi.

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a declarat Andreea Marin.