Andreea Marin a dezvăluit cea mai dureroasă întrebare pe care i-a pus-o fiica ei. „Mi-a adresat-o după despărţirea de tatăl ei”

Andreea Marin a dezvăluit de curând care a fost cea mai grea întrebare care i s-a pus până în acest moment.

27 ian. 2017, 12:01
Andreea Marin a dezvăluit cea mai dureroasă întrebare pe care i-a pus-o fiica ei. „Mi-a adresat-o după despărţirea de tatăl ei”

„S-a întâmplat la puțin timp după divorțul de Ștefan”, a declarat Zâna, potrivit spynews.ro. Întrebarea a venit din partea fiicei ei, Violeta, care a vrut să știe dacă, „de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?!”

Citeşte şi Andreea Marin răbufeşte după ce s-a zvonit că pune în pericol relaţia dintre Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva

Emoționată de maturitatea copilei, Andreea Marin a liniștit-o, explicându-i că nu se va întâmpla asta.

Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a declarat Andreea Marin. 

Citeşte şi Iubitul Andreei Raicu, un bărbat misterios. Cum arată cel de care s-a îndrăgostit vedeta

Andreea Marin a dezvăluit că fiica sa vorbeşte des cu tatăl său şi au o relaţie bună. Intrebată ce a avut Ştefan Bănică special, incât este singurul bărbat din viaţa ei cu care a făcut un copil, Andreea Marin a spus că aceasta „a avut exact ceea ce completa ce am eu, astfel încât să punem amândoi ce-i mai bun, în copilul nostru. Pentru că, într-adevăr, copilul nostru a luat ce-i mai bun, din ambele părți. Și mă bucur. Că… n-avem numai bune, nici eu, nici el. Dar Violeta le-a luat pe cele bune!”.