Andreea Marin, ameninţată cu MOARTEA. „Sunt un om rău…”

Andreea Marin este protagonista unui scandal de proporţii după ce le-a cerut unor vecini să supravegheze maidanezii de pe strada pe care locuieşte, pentru că au devenit agresivi.

05 iul. 2016, 06:00
Andreea Marin, ameninţată cu MOARTEA. „Sunt un om rău…”

Andreea Marin a povestit la un post de televiziune episodul prin care a trecut, în urmă cu doar câteva zile, atunci când s-a şi declanşat respectivul scandal.

Andreea Marin riscă să ajungă la PUŞCĂRIE. Ce greşeală a făcut ZÂNA

„Este o problemă foarte serioasă. Peste 16.000 de persoane au fost atacate anul trecut de către câini şi sunt multe cazuri care nu sunt cunoscute precum cel al lui Ionuţ. O fetiţă de patru ani şi ceva a murit la două luni după ce a fost atacată şi a luat rabie. Ce mi s-a întâmplat mie e o chestiune norocoasă, pentru am scăpat simplu, fără să fiu muşcată. Numai în Bucureşti, într-unul dintre anii trecuţi erau 60.000 de câini organizaţi în haite. La mine pe stradă erau patru câini hrăniţi de vecini”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin vrea să omoare câinii care au atacat-o. „Mi-am luat ce trebuie, arme legale….” VIDEO

„Zâna” a primit ameninţări cu moartea atunci când a încercat să ia măsuri: „Bun, sunt un om rău, dar nu cred că trebuie să fiu atacată de câini şi să îmi găsesc sfârşitul. Am scăpat fără să fiu muşcată. În copilărie am păţit şi eu să fiu muşcată. Ne-au rugat persoane care vin la noi să mergem să îi luam cu maşina din capătul străzii cu maşina şi să îi iau. I-am rugat pe cei care ţin câinii pe stradă să ia câinii în curte, că altfel apelez la autorităţi. Eu habar nu am ce se întâmplă acum. Pe de altă parte, dacă eu acţionez cum scrie la lege, nu sunt vinovată cu nimic. Am primit numeroase înjurături şi ameninţări cu moartea din partea iubitorilor de animale”.