Andreea Marin are întâlnire cu Ştefan Bănică jr, săptămâna viitoare, în instanţă

Andreea Marin se intalneste cu Stefan Banica jr la tribunal, la mai putin de o luna dupa ce s-a revazut cu Tuncay, tot in fata judecatorilor.

30 mart. 2017, 12:56
Andreea Marin are întâlnire cu Ştefan Bănică jr, săptămâna viitoare, în instanţă

Andreea Marin a ajuns sa-si dea intalnire cu fostii soti doar pe la tribunal, scrie wowbiz.ro. Daca la sfarsitul lunii trecute, ea s-a intalnit in instanta cu Tuncay, la divort, saptamana viitoare ea se va revedea cu Stefan Banica Jr in cadrul unui proces-surpriza deschis de Inspectoratul de Stat pentru Constructii.

Citeşte şi Tuncay Ozturk, ipostaze INCENDIARE cu o blondă SUPER SEXY. Cu cine a înlocuit-o pe Andreea Marin FOTO

Marin si Banica vor trebui sa apara in fata magistratilor ca si cuplu pentru o datorie pe care cei doi n-ar fi achitat-o de pe vremea cand erau casatoriti. Mai precis, este vorba despre o taxa pentru emiterea unei autorizatii de construire a unui imobil, care a fost recalculata ulterior datei la care ea a fost platita de cei doi. In aceasta situatie s-au trezit cateva sute de romani, care s-au trezit dati in judecata de Inspectoratul de Stat pentru Constructii, in ultimele luni. In cele mai multe cazuri, ei nici macar nu stiau ca trebuie sa achite o diferenta dupa ce au primit autorizatia.

Citeşte şi UITE CINE DANSEAZĂ. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, „înţepături” acide pe tema DIVORŢURILOR

In cadrul acestui proces, care are un nou termen saptamana viitoare, Andreea Marin apare citata pe numele fostului ei sot, Banica, la care a revenit dupa divortul de Tuncay.

Andreea Marin si Stefan Banica au divortat in 2013, dupa 7 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fetita, pe nume Violeta.