Andreea Marin ATACĂ DUR vedetele prezente la evenimentul Roberto Cavalli

Andreea Marin este supărată foc pe vedetele prezente la evenimentul de lansare a primului magazin Cavalli din România. Zâna a participat în acelaşi hotel şi la aceeaşi oră la un eveniment caritabil şi s-a declarat dezamăgită de numărul mic de participanţi.

19 apr. 2013, 16:13
Andreea Marin ATACĂ DUR vedetele prezente la evenimentul Roberto Cavalli

„Abundenta de vedete de acolo (la evenimentul Roberto Cavalli – n.r.) şi relaxarea în aceeaşi idee de aici (Asociatia Invingem Autismul – n.r.) îmi arată cine suntem noi, românii, cu adevărat. Cât de mult ne defineşte snobismul. Îmi pare rău că sunt poate atât de tranşantă, dar tare ne mai place să stăm şi să privim doar aşa de departe către problemele care nu sunt astăzi ale noastre. Iertaţi-mă că sunt atât de directă, dar în momentul în care am intrat în acest hotel am văzut o abundenţă de persoane cunoscute, sau mai puţin cunoscute”, a spus Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro, referindu-se la abundenta de vedete de la evenimnetul Cavalli.

La Roberto Cavalli au participat mai multe vedete printre care Anda Adam, Andreea Raicu, Andreea Bănică, Cătălin Botezatu, Daniela Gyorfi, Nicoleta Luciu, Iuliana Marciuc, Romaniţa Iovan, Mihai Albu şi multe altele.

Designerul Roberto Cavalli şi-a făcut apariţia la lansarea primului său magazin din România, însoţit de modelul Irina Shayk, unul dintre îngerii de la Victoria’s Secret.