ANDREEA MARIN, prima reacţie după căsătoria cu Tuncay

Andreea Marin a confirmat căsătoria cu Tuncay Ozturk, printr-o declaraţia totuşi ambiguă făcută vineri.

03 ian. 2014, 14:49
ANDREEA MARIN, prima reacţie după căsătoria cu Tuncay

Suntem oameni normali, cu întâmplări de zi cu zi. Am simţit şi decis că relaţia este şi trebuie să rămână mai presus decât bârfele, că nu putem să ne trăim povestea în acord cu ce vor alţii. Că porţi un inel sau un semn cu un talisman, fiecare are poate alt simbol primit de la omul drag. Tot ce simţi este că e cu tine mereu”, a declarat Andreea Marin, vineri, la Antena Stars, privind căsătoria sa cu Tuncay Ozturk.

ANDREEA MARIN s-a MĂRITAT cu iubitul TURC. Vezi primele IMAGINI DE LA CUNUNIE

 Nu vreau să îmi ascund relaţia pentru că este una firească şi ne respectăm. Ne-am fost alături în momente foarte grele, iar aceste momente ne-au apropiat. Aşa că am hotărât să facem tot pentru această relaţie şi el şi-a părăsit ţara şi familia. Începem o nouă viaţă de cuplu şi o să plecăm într-o vacanţă. Nu ar fi existat relaţia noastră fără acceptul fiicei mele şi Violeta l-a acceptat foarte uşor. Cu Tuncay, o nouă viaţă de cuplu de care să mă sprijin. Cine nu-şi doreşte să simtă că e iubită şi sănătate pentru toţi şi tot ce e mai bine pentru copil”, a mai completat Andreea Marin.

Iubitul Andreei Marin a anunţat pe Facebook că cei doi s-au căsătorit de Crăciun. Cei doi au primit sute de mesaje de „casă de piatră”.

Andreea Marin s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook.

ANDREEA MARIN şi TUNCAY OZTURK, în luna de miere în Dubai. Cum arată verigheta Zânei

„Dragi prieteni, de ceva timp am o relaţie foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut această relație departe de publicitate, din acest motiv nu am vorbi despre relația noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră, pentru că suntem doi oameni maturi. Şi la fiecare etapă nu ne avem în vedere doar pe noi, ci şi familia noastră. Andreea a fost logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca fiind soţia mea. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi să aveţi Un An Nou Fericit!”, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.

ANDREEA MARIN, MESAJ EMOTIONANT înainte de anunţul CĂSĂTORIEI cu iubitul turc, Tuncay Ozturk