Andreea Marin, reacţie VIRULENTĂ în scandalul COLECTIV. Ameninţă cu TRIBUNALUL

Andreea Marin a reacţionat dur după ce Cătălin Scânteie, unul dintre supravieţuitorii de la Colectiv, a acuzat-o că nu s-a asigurat ca banii strânşi la concertul caritabil în organizarea careia a fost implicată fundaţia sa "Preţuieşte viaţa" să ajungă la victimele tragediei.

12 apr. 2016, 13:48
Andreea Marin, reacţie VIRULENTĂ în scandalul COLECTIV. Ameninţă cu TRIBUNALUL

Andreea Marin s-a aratat uimita de acuzele lansate de Catalin Scanteie, victima care se pare ca a fost informata in permanenta cu demersurile facute de organizatori pentru recuperarea banilor.

„Domnul Scanteie a fost in contact direct cu noi si i-am oferit demult exact toate informatiile, atat noi, cat si Fundatia Estuar. Deci stie unde sa ne gaseasca direct la nevoie, desi este la curent cu ceea ce facem deja. Din pacate, daca aceste postari incorecte continua, voi fi nevoita sa iau atitudine din punct de vedere legal. Noi am avut contract unic cu biletoo.ro, pe care i-am dat in judecata si nu depinde de noi cat de repede sau greu se misca justitia, din pacate… Avem termen pe 3 mai la Tribunalul Bucuresti in procesul de recuperare a contravalorii biletelor vandute. Toate au fost vandute prin biletoo.ro, direct pe site sau prin reteaua proprie si cea a partenerilor biletoo.ro, dar ei erau raspunzatori prin contract unic in fata Fundatiei pentru a aduna toti banii si a-i varsa in contul nostru. De aici, probabil, si confuzia dlui Scanteie, care putea sa ne intrebe direct ca si in trecut, in loc sa posteze pentru a doua oara informatii speculative care afecteaza imaginea mea si a Fundatiei Pretuieste Viata. Impotriva oricui afecteaza, diseminand informatii neverificate cu responsabilitate si neadevarate, integritatea mea, a fundatiei mele, a intregii echipe care a avut o initiativa buna, ce a necesitat munca voluntara pe termen lung. Nu cer apreciere, dar cer corectitudine”, a declarat Andreea Marin pentru WOWbiz.ro.

Iata postarea de pe Facebook a lui Catalin Scanteie si acuzele acestuia la adresa vedetei TV:

Au trecut 4 luni si 10 zile de cand fundatia „Pretuieste Viata” patronata de Andreea Marin a organizat un concert caritabil pentru ajutorarea victimelor din Colectiv.  Spectacolul, sustinut de catre soprana Angela Gheorghiu, a fost „sold out”, doar ca banii stransi din vanzarea de bilete (315 lei/ buc.) nu au ajuns nici pana acum INTEGRAL la cei care au trecut prin focul iadului… si nici la rudele celor care au pierit pe 30 octombrie 2015! La vremea respectiva fundatia a dat un comunicat din care reiesea ca vinoata pentru ca banii s-au „blocat” undeva pe drum, este o anumita companie de vanzari tichete online. Toate bune si frumoase, cu totii am inteles punctul de vedere al acesteia, iar ulterior, facand un gest supraomenesc, Zana Surprizelor a achitat din alte fonduri JUMATATE din banii stransi, invocand nereguli si conturi poprite la compania mai sus mentionata…De atunci au trecut aproape 3 luni, perioada in care am fost asigurati ca se vor limpezi apele iar restul de bani vor ajunge intr-un final unde trebuie. Mai mult de atat, firma care s-a ocupat de vanzarea tichetelor, intre timp si-a reluat bine-merci activitatea (de fapt nici nu o incetase, sâc!), lumea a dat uitarii toata povestea si din punctul de vedere al anumitor entitati implicate, acum pare ca toate sunt bune si frumoase… Numai ca…Asa cum reiese „de pe toate gardurile” biletele pentru concertul din 29 noiembrie… NU S-AU VANDUT DOAR PRIN BILETOO.RO… ci au putut fi achiziţionate si de pe alte magazine online, dar şi din librariile Librarium, Libraria Eminescu, magazinele Flanco, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul BiletFan, staţia de metrou Unirii 1, si INCLUSIV IN ZIUA concertului, adica la fata locului (Ateneul Roman).Ce sa intelegem din toate acestea?  Ca Biletoo.ro a fost firma care a vandut 99% din tichete, restul avand incasari aproape ZERO? Hmmm, putin probabil ca sa nu spun IMPOSIBIL! Si mai ales, din 29 noiembrie 2015 si pana acum chiar nu s-a putut gasi nicio solutie ca banii sa ajunga INTEGRAL la victime si rudele celor care au murit in Colectiv? Hmmm….In ideea de a nu fi inteles gresit, fac o scurta recapitulare si trag o concluzie logica. Fundatia Andreei Marin a achitat victimelor si rudelor doar 50% din incasari. Despre restul de bani, nu se stie nici acum exact ce s-a intamplat… Prin gura avocatului fundatiei, inca se da vina pe firma mai sus mentionata, primind asigurari ca Biletoo.ro va fi actionata in instanta, ca procesul va fi castigat, insa daca nu are bani in cont sau bunuri mobile si imobile, ghiciti cine ramane cu buza umflata? Poate ma lamureste si pe mine cineva, pentru ca deja am obosit sa tot caut scuze acestei fundatii… „Pretuieste Viata” sau Andreea Marin sau cum s-o mai numi aceasta…”, a spus Scanteie pe pagina sa de Facebook.

Pe 29 noiembrie 2015, fundatia „Pretuieste viata” a organizat concertul umanitar al Angelei Gheorghiu la Ateneul Roman. Biletele au fost vandute online de compania Biletoo.ro, insa suma colectata de acestia nu a ajuns nici in ziua de astazi la familiile victimelor din clubul Colectiv, motiv pentru care Andreea Marin a apelat la justitie si a actionat firma in instanta, prejudiciul fiind de 50.000 de euro.