Andreea Marin, dezvăluire-bombă! Ce salariu avea când prezenta „Surprize, surprize!”

Andreea Marin a vorbit în premieră despre salariul pe care îl încasa atunci când prezenta show-ul de mare succes "Surprize, Surprize!" la TVR 1.

26 mai 2019, 17:48
Andreea Marin, dezvăluire-bombă! Ce salariu avea când prezenta „Surprize, surprize!”

Andreea Marin susţine că era plătită „cu jumătate de normă” și putea să își cumpere pe lună „doar o sticlă de suc acidulat”.

Andreea Marin, transformare ŞOCANTĂ. „Parcă ai 20 de ani!” FOTO

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a lăsat TOTUL la vedere. Bărbaţii au luat-o razna când au văzut-o FOTO

„Zâna” spune că rămânea fără bani de la o lună la alta, deși nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea mărturisire: „Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune”.


loading...