Andreea Marin, dezvăluiri despre violenţa domestică VIDEO

La fiecare 30 de secunde, o femeie este victimă a violenţei domestice în România. Şi nu doar femeile pot suferi aceste abuzuri, ci şi bărbaţii. Tocmai pentru a combate acest fenomen, mai multe organizaţii s-au reunit în sprijinul celor care au parte de violenţă pe timp de pace.

13 iun. 2014, 14:22
Andreea Marin, dezvăluiri despre violenţa domestică VIDEO

Campania are ca scop chiar conştientizarea violenţei domestice, care în multe cazuri poate duce la adevărate drame. „Am dat exemplul unei poveşti: o femeie care la un moment dat n-a mai suportat, după 20 şi ceva de ani de violenţă domestică, a luat un cuţit de la bucătărie şi şi-a omorât soţul. Face 25 de ani de închisoare, iar copiii pentru care s-a sacrificat, nu mai vor să o vadă, pentru că ea este mama care l-a omorat pe tata„, a povestit Andreea Marin.

VEZI ŞI: EXPERIMENT SOCIAL inedit care îţi va da de gândit. Reacţia oamenilor când o femeie este bătută în faţa lor

Tocmai de aceea, campania vine în sprijinul victimelor, oferindu-le consiliere psihologică şi posibilitatea de a începe o viaţă nouă. „Uneori se întâmplă să fie bine, alteori ceea ce părea compatibilitate la început se dovedeşte a fi totală incompatibilitate. Oamenii trebuie să fie maturi şi să înţeleagă că atunci când nu există potrivire, există o altă şansă şi o altă viaţă pentru fiecare dintre cei doi„, a mai spus Andreea Marin.

Cei care simt că au nevoie de un sprijin moral pot apela oricând numărul unic pus la dispoziţie de fundaţia „Preţuieşte viaţa”, indiferent de vârstă sau sex.

CITEŞTE ŞI: Cum reacţionează oamenii când un bărbat este AGRESAT de o femeie