Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre ce face iubitul ei în Israel: „Nu i-a lăsat la greu. A trăit o experiență greu de uitat”

Conflictul din Orientul Mijlociu a îngrijorat o lume întreagă, în special din cauza faptului că războiul Israel-Hamas ar putea avea efecte în toată regiunea, dar și la nivel mondial. În acest context, toată atenția este orientată spre regiune, iar eforturile sunt orientate către salvarea civililor care sunt în pericol. Printre cei care se implică activ în acest sens se numără și iubitul Andreei Marin.

17 oct. 2023, 09:28
Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre ce face iubitul ei în Israel: „Nu i-a lăsat la greu. A trăit o experiență greu de uitat”
Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre ce face iubitul ei în Israel: „Nu i-a lăsat la greu. A trăit o experiență greu de uitat”

Andreea Marin a vorbit despre activitatea partenerului ei de viață din Israel. În contextul conflictului din Orientul Mijlociu, Adrian Brâncoveanu se află la fața locului pentru a oferi sprijinul necesar civililor care au nevoie de el.

Citește și: Clipe de coșmar pentru Andreea Marin! „Zâna surprizelor” acceptă cu greu pierderea fiicei ei: „Am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul”

Situația din Israel și Fâșia Gaza este una greu de descris în cuvinte. Acest conflict a șocat întreg globul, iar efectele lui, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, pot fi devastatoare. Celule de criză s-au extins chiar și în afara Orientului Mijlociu, în marile orașe europene. Până la ora actuală au fost înregistrați mii de morți și de răniți, iar eforturile diplomaților sunt pentru salvarea civililor și dezamorsarea crizei.

Partenerul de viața al Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu, se află în acest moment la Tel Aviv, ia „Zâna Surprizelor” a vorbit despre activitatea acestuia de acolo, în contextul crizei umanitare.

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România. Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi.

O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit… Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el”, a declarat Andreea Marin pentru Viva!

Cine este partenerul Andreei Marin

După o serie de relații eșuate și mariaje nereușite, în 2017, soarele a început să strălucească pentru Andreea Marin, când a început o frumoasă relație cu Adrian Brâncoveanu. „Zâna Surprizelor” nu a ratat nicio ocazie pe rețelele de socializare pentru a-și exprima admirația pentru bărbatul iubit, iar împreună formează o pereche aproape perfectă.

După şase ani de iubire, vedeta de televiziune i-a făcut o declaraţie emoţionantă partenerului său de viaţă, care a împlinit în iulie vârsta de 38 de ani. „Anii trec, zboară ca vântul/ Printre ramuri și-ți șoptesc: „Nu ești singur, un alt suflet/ Ți-e alături.” Te iubesc! La mulţi ani, ecoul meu!”, a scris foarte romantic Andreea Marin în postarea dedicată iubitului său.

Adrian Brâncoveanu se înțelege de minune cu fiica Andreei, cu Violeta și și-a sprijinit iubita în toate acțiunile sale. Ei bine, acum a venit timpul Andreei să-l sprijine pe Adrian Brâncoveanu, aflat în fața unei schimbări uriașe de carieră. Bărbatul, un cunoscut diplomat, a fost numit într-o funcție importantă, care va presupune numeroase călătorii peste hotare.

Guvernul l-a numit pe Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general la Haifa (Israel), potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe cu ceva timp în urmă. Adrian Brîncoveanu, partenerul de viață al Andreei Marin, este diplomat de carieră și a ocupat posturi de consul în țări considerate dificile precum Libia și Siria.

„În cadrul ședinței de guvern de vineri, 8 septembrie 2023, a fost adoptată Hotărârea de Guvern privind numirea domnului Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel.

Această propunere a rezultat în urma punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României, lansată la data de 15 martie 2023, de către Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu Secretariatul General al Guvernului.

La stabilirea nominalizării pentru funcția de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afara granițelor țării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidați în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii”, se arată în comunicat.

Citește și: Ce a pățit Andreea Marin în timpul unui consult medical. S-a rușinat foarte tare:”Mi-a venit să intru în pământ!”