Andreea Marin este însărcinată cu gemeni? Prietenii au felicitat-o deja: „Să fie într-un ceas bun!”

2013 a fost anul schimbrărilor în viaţa Andreei Marin. "Zâna" a divorţat de Ştefan Bănică, s-a măritat cu tinerelul turc Tuncay Ozturk şi, dacă ar fi să ţinem cont de indiciul pe care ni-l dă, a rămas şi însărcinată?!

11 ian. 2014, 21:02

Andreea Marin ne-a obişnuit să ne transmită noutăţile din viaţa ei pe Facebook, iar gestul pe care l-a făcut astăzi i-a determinat pe internauţi să o felicite. Vedeta a postat pe site-ul se socializare o fotografie în care apar doi bebeluşi simpatici foc, însoţită de textul „Sometimes… Just being there is enough”(n.r .- Uneori, simpla prezenţă este suficienta), născând astfel speculaţii, scroe Spynews.

Tuncay, nerăbdător să devină tată
Andreea şi Tuncay nu au făcut un secret din faptul că îşi doresc un copil împreună, dar cel mai nerăbdător pare proaspătul soţ al vedetei. „Visul meu este să fim o familie normală. Într-adevăr, îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoţi de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată”, spunea fizioterapeutul recent.