Andreea Marin îl atacă din nou pe Ştefan Bănică Jr: „Nu accept neadevărul. Nu voi sta cu braţele încrucişate”

Andreea Marin a spus că nu poate accepta minciunile aruncate la adresa ei şi în acest caz "nu va sta cu braţele încrucişate". În mijlocul războiului declaraţiilor este însă copilul celor doi, iar Andreea pare hotărâtă să reacţioneze dur dacă se va simţi atacată.

19 sept. 2013, 12:54
Andreea Marin îl atacă din nou pe Ştefan Bănică Jr: „Nu accept neadevărul. Nu voi sta cu braţele încrucişate”

Războiul din Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr pare să nu mai ia sfârşit. „Zâna” Surprizelor a ieşit din nou la atac, miercuri, cu o declaraţie care pare a fi ameninţătoare la adresa fostului ei soţ, scrie wowbiz.ro.

Copilul meu e principala mea grijă, de la mama sa nu aude decât lucruri bune despre tatăl ei, pentru că vreau să îl iubească, să îl respecte şi să ne creştem copilul împreună în viitor, indiferent de problemele care ne-au despărţit. Nicio declaraţie a tatălui, a iubitei acestuia de azi sau a oricărei relaţii a acestuia viitoare, niciun zvon din lume nu mă vor determina să îmi schimb atitudinea elegantă şi dorinţa de a închide referirile la trecutul nostru care nu aduc nimic bun copilului nostru. Dacă se minte în legătură cu acţiunile mele, nu pot accepta neadevărul şi nu voi sta cu braţele încrucişate. Sper să nu mai fie cazul„, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a mărturisit recent că agresivitatea a fost adevăratul motiv al divorţului dintre ea şi Ştefan Bănică. În replică, acesta a acuzat-o pe fosta sa soţie că orchestrează o „comedie ieftină” de dragul imaginii şi că pozează în victimă pentru a impresiona publicul, fără să o intereseze că se joacă cu sufletul propriului copil.