Andreea Marin, implicată în campania împotriva „frumuseţii de plastic”. Ce comentariu i-a lăsat Oana Roman

Corina Bud a lansat un manifest împotriva "frumuseţii de plastic", o campanie în care a fost susţinută de foarte multe femei celebre de la noi şi care se ghidează după mesajul "No make-up, no filter" ("Fără machiaj şi fără filtre").

14 apr. 2017, 10:06
Andreea Marin, implicată în campania împotriva „frumuseţii de plastic”. Ce comentariu i-a lăsat Oana Roman

Corina Buda atras în campanie vedete ca Antonia, Nicole Cherry, Alice Peneacă, Andreea Marin, Lora, Lili Sandu sau Amalia Enache, care au făcut publice poze cu ele, pe Instagram, în care apar complet nemachiate.

Corina Bud, fără bikini, cu sânii mici şi naturali la vedere. Imagini incendiare VIDEO

Fotografia postată de Andreea Marin, în care apare cu un chip complet natural, a stârnit o reacţie din partea Oanei Roman.

„#NoFilter, #NoMakeup. Bună dimineaţa, oameni frumoşi! Prin această postare vă reamintesc faptul că privirile noastre aruncate în oglinda în zori de zi ne arată pe noi înşine, aşa cum suntem şi a;a cum ar trebui să ne iubim. Desigur, trăim într-o lume în care machiajul e parte din viaţa noastră de zi cu zi. Dar lăsaţi-l sa rămână o joacă, o plăcere şi nu să devină o obligaţie, o normă impusă de la care nu vă abateţi orice ar fi. Susţin mesajul artistei Corina, odată cu lansarea noului său videoclip. Nu uitaţi cine sunteţi în spatele măştii şi cine vă iubeşte asa cum sunteţi în zori de zi”, a fost mesajul Andreei Marin, căruia Corina i-a dat like.

Andreea Marin, mesaj SUBTIL către Tuncay Ozturk la şase luni de la DESPĂRŢIRE

Oana Roman nu a mai răbdat şi a lăsat un comentariu dur pe pagina de Facebook a Andreei Marin, după ce a văzut că vedeta susţine campania Corinei: „Frumos concept. Spune asta şi celor sute de oameni care m-au călcat în picioare, umilit, jignit pentru că nu mă încadrez în nici un standard. Explică-le şi lor că frumuseţea e în suflet şi în minte. Şi că arătatul fundului lucrat la sală nu contează. Eu sunt fericită cu mine şi nu mai am de demonstrat nimănui nimic. Dar o campanie de acest fel ar fi salutară dacă ar fi sinceră şi nu legată de promovarea unei piese şi a unui videoclip. Am 41 de ani şi merg pe stradă zilnic fără machiaj şi asta pentru că, deşi n-am făcut nici o intervenţie sau tratament… nu am nici un singur rid, nici cearcăne. Totuşi sunt ţinta unei campanii de bullying de peste 15 ani. Azi e ziua mea şi sunt mândră de mine. Şi nu fac campanii de conştientizare pentru a promova ceva. Pare o strategie de PR deşteaptă, dar atât”.