Bătălia divelor continuă. Andreea Marin îi dă peste nas Mihaelei Rădulescu cu o sesiune foto nud în cadă

Andreea Marin s-a lăsat fotografiată în ipostaze extrem de senzuale, în cada de baie, la doar câteva zile după ce Mihaela Rădulescu a apărut nud la 52 de ani pe coperta unei publicații.

18 oct. 2021, 09:54

Andreea Marin, fosta prezentatoare TV, a postat pe contul personal de instagram câteva fotografii în care apare într-o postură neașteptat de senzuală.

Vedeta TV va fi imaginea unui brand într-o reclamă în care diva a decis să renunțe la inhibiții și să demonstreze că poate poza goală la cei 47 de ani.

Imaginile apar la doar câteva zile după ce rivala Andreei Marin, Mihaela Rădulescu, a făcut senzație când a apărut goală pe coperta revistei Viva.

Andreea Marin (47 ani) a făcut și un anunț: 20 octombrie – mai sunt doar 3 zile! Și vei înțelege: inovația #anyoli e unică. Emoție pură. Și dragoste. ❤️

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare! „Am sunat un medic și mi-a spus că pare un preinfarct!”

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare! Andreea Marin a fost recent infectată cu COVID-19. În cadrul emisiunii Teo Show, „Zâna” a vorbit despre simptomele avute, dar a dezvăluit și un alt moment petrecut anul trecut, în care s-a temut pentru sănătatea ei.

„Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi”, a spus Andreea Marin.

Vedeta  povestit și un episod petrecut anul trecut, când i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla la volanul mașinii, în drum spre filmări. „Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez, mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct și mi-a zis să mă așez pe dreapta că cheamă el SMURD-ul. Slavă Domnului nu fost preinfarct, dar am avut simptomele care duceau cu gândul la asta. La spital si mi s-a zis ca sunt burned out. Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a spus Andreea Marin.

 


loading...