Andreea Marin, mărturisire-şoc: a fost la un pas SINUCIDERE. „Este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect!”

Andreea Marin a dezvăluit că s-a aflat în pragul suicidului din cauza unui medicament de slăbit comandat pe internet!

01 mart. 2019, 17:12
Andreea Marin, mărturisire-şoc: a fost la un pas SINUCIDERE. „Este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect!”

Andreea Marin a mărturist la o emisiune tv că s-a confruntat cu o depresie cruntă, care a dus-o până în pragul sinuciderii. Vedeta fost cât pe ce să își pună capăt zilelor din cauza unui medicament de slăbit găsit pe internet. La cei 44 de ani ai săi, Andreea Marin are o siluetă de invidiat pe care o lucrează în sala de forță, însă, în trecut, din comoditate, a apelat la un „medicament minune”, chiar nu doar că nu a ajutat-o să piardă în greutate, ci a cufundat-o într-o depresie cruntă, acesta fiind unul dintre efectele adverse ale suplimentului alimentar.

Andreea Marin, cu sânii la vedere pe reţeaua de socializare. Vedeta a pozat sexy într-un centru SPA FOTO

„A fost o depresie care, da!, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică.

Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti.

Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, a declarat Andreea Marin,

Andreea Marin a cedat! „Am făcut-o şi eu, din disperarea de a supravieţui!” FOTO


loading...