Andreea Marin, infectată cu Covid-19: „Am stat câteva zile la pat, cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât”

Andreea Marin, infectată cu Covid-19. Deși era vaccinată cu schema completă, vedeta a trecut prin boală, iar simptomele au fost cele ale unei gripe puternice, "cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât".

24 sept. 2021, 23:26
Andreea Marin, infectată cu Covid-19: „Am stat câteva zile la pat, cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât”
Andreea Marin, infectată cu Covid-19

Andreea Marin

, infectată cu Covid-19. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a dezvăluit că a fost infectată recent cu virusul SARS-CoV-2.

Se pare că aceasta a contactat virusul în cadrul unor filmări în străinătate. Din fericire, boala nu s-a manifestat violent, însă a avut simptomele unei gripe puternice.

Andreea Marin, infectată cu Covid-19

Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând.

N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit. Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă.

Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară. Am fost păzită totuși de vaccin.

Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.

Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta”,  a declarat Andreea Marin.

Citeşte şi: Andreea Marin recunoaște că a vrut să se sinucidă: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

Andreea Marin, vaccinată cu schema completă

Andreea Marin a contactat virusul deși era vaccinată, însă este sigură că tocmai acest fapt a ajutat-o să treacă mult mai ușor prin boală.

Am urmat tratamentul, am făcut tot ceea ce trebuie. Am urmat tot ce mi-a zis medicul. M-am izolat de cei din jur. Anterior, fiica mea a fost bolnavă, așa cum deja știți.

Fiecare are părerea sa, eu am ales să fac vaccinul. Am văzut clar din această experiență cât a contat. Am făcut o formă ușoară comparativ cu ceilalți care nu au vaccinul. Este strict concluzia mea, nu fac reclamă vaccinului.

Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r.: Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas”, a mai spus Andreea Marin, la Exclusiv Vip.

https://www.youtube.com/watch?v=AkrgdEhDx4o


loading...