Andreea Marin își face praf foștii soți: „A treia căsătorie? S-o uităm!”

Andreea Marin a făcut dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr, despre care spune că ea a fost cea care i-a pus capăt. Ce spune de celelalte căsnicii.

04 apr. 2021, 11:21
Andreea Marin își face praf foștii soți: „A treia căsătorie? S-o uităm!”

Andreea Marin a dezvăluit că divorțul de acum 11 ani de celebrul Ștefan Bănică Jr a venit la inițiativa ei și a lăsat să se înțeleagă că acesta nu i-a fost tocmai fidel.

Andreea Marin şi Şte­fan Bănică s-au îndrăgostit unul de altul în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. Andreea Marin i-a mărturisit lui Mădălin Ionescu, la Metropola TV, că nu celebritatea a fost cea care a atras-o la Ștefan Bănică Jr. ”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a dezvăluit Andreea Marin, potrivit Wowbiz.ro. ”Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin în aceeași emisiune.

Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca, după ce fiica ei a avut Covid: „Am simţit dureri puternice în tot corpul”

Fosta ”Zână a Surprizelor” a explicat că spre deosebire de Bănică și Tuncay, despre primul soț are doar cuvinte de laudă și ”un respect special”. Totuși, spune ea, prezentul este cel care contează iar actualul iubit este fără doar și poate cel mai important bărbat din viața ei.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Este cea de-a treia căsnicie a Zânei, una despre care nu are deloc cuvinte de laudă. ”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin, decomtând, astfel zvonurile potrivit cărora mariajul cu Tuncay ar fi fost doar răzbunare pentru eșecul căsniciei cu Ștefan Bănică.

Andreea Marin a pierdut două sarcini. A fost la un pas de moarte: „Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie”