Andreea Marin, la capătul răbdării în cazul Colectiv. Zâna ameninţă că-i dă în judecată după scandal

Fundaţia Andreei Marin, „Preţuieşte Viaţa”, pune în aplicare avertismentul şi apelează la justiţie pentru recuperarea de la Biletoo.ro a celor peste 50.000 de euro (231.525 de lei) rezultaţi din vânzarea biletelor la concertul caritabil al Angelei Gheorghiu.

10 mart. 2016, 17:39
Andreea Marin, la capătul răbdării în cazul Colectiv. Zâna ameninţă că-i dă în judecată după scandal

După trei luni de discuţii fără rezultat, Andreea Marin a confirmat că acţionează legal împotriva firmei din spatele Biletoo.ro, Projectexpo Games & Sports SRL.

Banii în litigiu au fost strânşi exclusiv pentru ajutorarea familiilor care au suferit în urma tragediei de la clubul Colectiv. Pentru a-şi duce la îndeplinire misiunea, Andreea Marin a transmis cei 200.800 de lei, reprezentând donaţii directe făcute către Fundaţia „Preţuieşte Viaţa”, spre Fundaţia Estuar, cea care distribuie egal banii către familiile în cauză.

„În total, campania noastră a adunat echivalentul a peste 87.000 de euro, Fundaţia «Preţuieşte Viaţa» lucrând pro bono şi fiind şi donator în această campanie. Fundaţia nu a reţinut niciun leu din suma adunată pentru cheltuielile sale administrative sau de orice altă natură”, a precizat Andreea Marin, potrivit ziarulring.ro.

De la spectacolul din 29 noiembrie 2015, Biletoo.ro a promis că pe 18 ianuarie va vira banii pe bilete, însă termenul a fost depăşit fără noi explicaţii.

„Din cauza unor probleme apărute cu magazinele partenere la sfârşit de an, decontările financiare s-au efectuat cu întârziere. Din acest motiv, toate plăţile către organizatorii de evenimente au fost întârziate până în acest moment, iar conturile companiei au fost blocate de către terţi. Banii strânşi din vânzarea de bilete pentru concertul caritabil susţinut de Angela Gheorghiu la Ateneul Român pentru victimele incendiului din Colectiv vor fi plătiţi către Fundaţia «Preţuieşte Viaţa» cu prioritate luni, 18 ianuarie. Toate plăţile restante către organizatorii de evenimente se vor efectua în cursul săptămânii viitoare. Ne cerem scuze pe această cale atât faţă de organizatorii, partenerii şi prietenii noştri, cât şi faţă de victimele incendiului din Colectiv care au trebuit să aştepte toată această perioadă”, spuneau oficialii Biletoo.ro la începutul anului.

Surprize, surprize! Andreea Marin revine la TVR