Andreea Marin, mărturii ŞOCANTE: „NU am mai vrut să trăiesc. Ştim bine povestea Mădălinei Manole”

Andreea Marin s-a destainuit, la „Pretuieste Viata", in timpul interviului cu Ileana Badiu, ca a traversat o perioada de depresie adanca ce a facut-o la un moment dat sa nu mai vrea sa traiasca.

04 ian. 2014, 10:37
Andreea Marin, mărturii ŞOCANTE: „NU am mai vrut să trăiesc. Ştim bine povestea Mădălinei Manole”

Andreea Marin a trecut prin momente dificile înainte de o nouă căsnicie. Dezvaluirile au avut loc in timp ce invitata povestea despre momentele crunte prin care a tracut la randul ei dupa ce si-a pierdut tatal, pe cea mai buna prietena si a avut o sarcina dificila cauzata de o disfunctie hepatica.

„Depresia este ca o gheara ce iti prinde sufletul. Nu dormi, nu mananci sau poate mananci prea mult, plangi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trai. Este foarte grav. Depresia nu este o vina, este o boala care are nevoie de ajutorul specialistilor. Se poate sa ajungi in momentul in care nu mai vrei sa traiesti. Eu am trecut printr-un astfel de moment. Parea ca totul e in regula, dar nu am mai vrut sa traiesc. Am avut norocul sa ajung la specialist la timp. Poate ca nu as mai fi fost in viata acum. Stim bine povestea Madalinei Manole si sunt atatea povesti stiute si nestiute”, a marturisit Andreea Marin.

Andreea Marin a trecut peste momentele dificile şi acum începe o nouă viaţă. „Dragii mei, dragele mele, va multumesc cu toata inima pentru minunatele mesaje, apeluri, sms-uri cu ganduri calde si iertare voua ca nu v-am raspuns, dar sper sa intelegeti de ce am ales sa stau departe de telefon sau de internet si sa traiesc aceste zile asa cum simt: in liniste, iubire si pace sufleteasca. Aveam nevoie sa fiu cu mintea si cu inima doar langa cele doua suflete atat de importante pentru mine, in intimitate. Pentru familia noastra, aceasta a fost cea mai buna alegere. Va multumesc pentru ca-mi intelegeti nevoia de discretie, mi-am dorit sa traiesc momentul nostru frumos si sensibil doar la adapostul vietii noastre private, fara fast, simplu si cu decenta potrivita amandurora. Si daca alegerea mea este sa nu intru in detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper sa imi intelegeti si aceasta alegere si nevoia sufleteasca. As vrea tare mult sa va rog sa nu va suparati pentru faptul ca nu imi doresc interviuri cu privire la casatorie, nu este lipsa de respect, ci doar o dorinta profunda de a pastra puritatea unui asemenea moment. Multumesc pentru fiecare gand bun, va imbratisez, cu respect si aceeasi daruire, Andreea”, a scris Andreea Marin pe Facebook.