Andreea Marin, mărturisire INTIMĂ. Ce a făcut duminică, în grădina din curtea sa FOTO

Andreea Marin este în legătură permanentă cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare. "Zâna" a făcut, duminică, o mărturisire intimă.

06 mai 2018, 15:48
Andreea Marin, mărturisire INTIMĂ. Ce a făcut duminică, în grădina din curtea sa FOTO

Andreea Marin a găsit modalitatea ideală pentru a se relaxa. Dacă tot deține o grădină de vis, vedeta s-a organizat pentru câteva minute de yoga, chiar pe iarba verde din curtea sa, asta după ce a renunţat la plimbarea cu bicicleta din cauza căldurii.

DRAMA URIAŞĂ din viaţa Andreei Marin. „Am ajuns să pierd totul!”

„Zâna” a vrut să împărtășească totul cu fanii săi internauți așa că a postat pe Instagram o fotografie sugestivă, alături de un mesaj la fel de sugestiv.

Andreea Marin, mărturisiri CUTREMURĂTOARE. „M-am dezis de Dumnezeu!”

„M-am trezit devreme, fără ceasornic, inspirată să scriu, și asta am făcut un timp îndelungat, înainte să cobor din pat. Să ies cu bicicleta sub soarele fierbinte de azi, chiar dacă adierea vântului m-a păcălit, nu a fost cea mai bună idee, dar… am dus și misiunea asta până la capăt. Umbra cireșului, liniștea întreruptă plăcut doar de păsări și gâze, iarba încă umedă sub tălpi și sentimentul legăturii cu pământul sunt balsam pentru minte, trup și suflet, după efort”, a scris Andreea Marin.