Andreea Marin, mărturisiri despre relația de șase ani cu bărbatul iubit, Adrian Brâncoveanu: ”Ne-am cunoscut în momente dificile, poate că durerea ne-a unit”

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare de la ”Surprize, surprize!” a vorbit recent despre relația cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul lângă care și-a găsit liniștea.

26 dec. 2023, 11:56

Este bine știut faptul că Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase femei din țară, însă pe plan amoros a avut nevoie de câteva încercări până să ajungă să își găsească adevărata iubire.

Citește și Câți bani îi dă lunar Ștefan Bănică Jr. Andreei Marin. Cântărețul scoate bani din buzunar pentru pensia alimentară

Andreea Marin și-a găsit liniștea și stabilitatea alături de Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste încă din anul 2017.

Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize!” a vorbit recent despre relația sa.

De aproape 6 ani, Andreea Marin formează un cuplu discret cu Adrian Brâncoveanu.

Fosta prezentatoare TV recunoaște că relația cu partenerul ei a început într-o perioadă în care amândoi treceau prin momente dificile.

”Zâna” s-a mutat în casa vedetei și are o relație foarte bună cu Violeta, fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică jr.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi.

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a declarat Andreea Marin, pentru Antena Stars, relatează Spynews.ro.

De ce nu se căsătoresc cei doi

Deși nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea Marin a mărturisit că a realizat faptul că are multe lucruri în comun cu Adrian Brâncoveanu.

Cei doi au încercat să fie cât mai discreți cu viața lor de cuplu și le-a reușit.

În prezent, Andreea Marin nu are planuri de căsătorie și a explicat de ce nu va face în viitorul apropiat marele pas.

Citește și Andreea Marin: „La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai … un gând!”

Vedeta a precizat că a învățat din fostele căsnicii că nu contează un act într-o relație.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.

În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai spus Andreea Marin.