Andreea Marin, mesaj cu ochii în lacrimi: „Recunoştinţa mea se îndreaptă mereu către cer”

Pentru Andreea Marin, ziua de 10 mai este una dureroasă şi încărcată de emoţie. Fosta Zână a Surprizelor a transmis un mesaj pentru mama sa, Violeta, care s-a stins din viaţă la doar 36 de ani.
Alina Costache
10 mai 2024, 14:03
Andreea Marin, mesaj cu ochii în lacrimi:
Andreea Marin a suferit de depresie severă

Andreea Marin a rămas fără mamă de la vârsta de 9 ani. Vedeta a fost nevoită să învețe să fie puternică și să depășească evenimentul dramatic din viața ei.

Andreea a avut parte, încă de la o vârstă fragedă, de adevărate cumpene. Mama sa, Violeta, s-a stins din viață în 1984, într-un accident de mașină, pe când avea doar 36 de ani. Tragedia a marcat-o profund, având în vedere că în mașină se afla întreaga familie, care se întorcea de la mare, din vacanță. Mama vedetei se afla pe scaunul din dreapta, iar în momentul în care mașina în care se aflau s-a izbit de alt autoturism, aceasta a sărit să-i protejeze pe cei dragi, însă și-a pierdut viața. Ea a decedat în drum spre spital, chiar în brațele fiicei sale.

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa care s-a stins din viață la doar 36 de ani

Deși a plecat la îngeri în urmă cu 40 de ani, fosta fosta Zână a Surprizelor, care avea pe atunci doar 9 ani, își comemorează mama  an de an. Aceasta își amintește cu drag de cea care i-a dat viață și este extrem de recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit. Astăzi, 10 mai, mama sa, Violeta, nume pe care l-a dat mai târziu și fiicei sale, ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. Pe această cale, Andreea Marin a transmis în mediul online un mesaj emoționant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Azi, mama mea frumoasă și bună ar fi împlinit 75 de ani, de n-ar fi devenit înger la numai 36. E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri cǎ legătura noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru inima și devenirea mea. Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele. Gând bun către cer!”, a transmis Andreea Marin în mediul online.

Andreea Marin, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta are reguli stricte: „Nu voi amesteca mâncărurile”

Andreea Marin mărturisea în urmă cu ceva timp că regretă faptul că și-a pierdut mama de la o vârstă atât de fragdedă și că și-ar fi dorit ca cea care i-a dat viață să vadă persoana matură care a devenit astăzi.

„Destinul ei a fost frânt pe nedrept, mult prea devreme. Mi-aș mai dori să o strâng o dată în brațe acum, la maturitate, pentru ca ea să simtă femeia de azi, pentru că m-a lăsat copil.

Sunt sigură că i-a fost foarte greu să se înalțe la cer. Când am înțeles că nu trebuie să mă mai agăț atât de puternic de amintirea sa, pentru ca ea să se poată înălța, am avut dialogul nostru interior, în care i-am spus că suntem bine și să ne lase, să încerce să se înalțe”, declara Andreea Marin, în cadrul podcastului Atceva cu Adrian Artene.

Andreea Marin, dezvăluiri șocante! Zâna a vrut să se sinucidă de la depresie. ”Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”

Dacă te gândeai că problemele nu sunt chiar la oricine, ei bine, nu este așa. Una dintre vedetele care a trecut prin multe cumpene este chiar Andreea Marin.

Deși dă dovadă de pozitivitate, eleganță și rafinament de fiecare dată când apare în public, Andreea Marin spune că a avut nevoie de mult timp pentru a câștiga personalitatea puternică din prezent.

Citește și Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 20 de kilograme. „Am învățat să mănânc într-un anume fel”

Recent, Zâna a mărturisit faptul că depresia a adus-o într-un punct greu de imaginat. Mai exact, aceasta ajunsese în punctul în care își dorea să își pună capăt zilelor și era convinsă că cei apropiați vor duce o viață mai bună fără prezența ei.

„E o boală, nu e o vină depresia. E ceva distructiv pur și simplu și la un moment dat poți să ajungi să faci un gest regretabil și ireversibil, cum ar fi sinuciderea. Păi de ce să ajungi acolo? Vă uitați la mine, mă vedeți un om puternic, după cum spuneai mai devreme, te-ai fi gândit vreodată că mi-au trecut astfel de gânduri prin minte?

Da, printr-o minte care suferă, care este bolnavă și un suflet asemenea, căci și sufletul se îmbolnăvește totodată, pot trece astfel de gânduri. De pildă „gândul că celor dragi, pe care uite, eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”.

E o prostie, acum știu asta, dar la vremea aceea nu știam și e un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață închipuindu-ți că faci vreun bine cuiva. Nu, nu faci un bine nimănui și nu-ți faci bine nici ție”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcast-ului Celebru și Părinte.

Ce a declarat vedeta despre divorțul de Ștefan Bănică

Printre altele, vedeta a vorbit recent deschis și despre divorțul de tatăl fiicei sale, Ștefan Bănică Junior, care, deși nu a fost unul ușor, a fost cea mai bună decizie pentru ambele părți, dezvăluie ea.

„Divorțul nu este nici o dramă, noi o transformăm într-o dramă, un divorț poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu, care nu însemnă că are vreo vină nici unul, nici altul, nu e neapărat vorba de o vină, poate să fie, dar nu este neapărat, ci poate fi vorba despre disconfortul de a fi în acea relație, cei doi pot fi foarte bine mai târziu în ambele relații, în care ei pot fi la fel. E vorba de potrivire, de chimie, de dorințe”, a declarat Andreea Marin recent.

Citește și Câți bani scoate din buzunar Andreea Marin pentru mâncarea câinilor săi. Unii ar putea face multe cumpărături cu suma aceasta

„N-ai cum să fii un exemplu bun pentru copilul tău, dacă tu accepți aceste lucruri. Tu îl înveți, indirect, prin faptele tale că trebuie pe viitor să accepte la fel, lipsa de respect, mai puțin decât merită, lipsa iubirii și așa mai departe. De tine depinde ce-i arăți copilului tău și știu că este mai grea despărțirea când ai copii, pentru că el are nevoie și de mamă și de dată, dar se poate asta, chiar dacă ei nu locuiesc împreună. Eu mi-am demonstrat că se poate, chiar dacă nu e ușor la început, dar asta e”, a mai spus Andreea Marin.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este fosta sa soție, cu care are un băiat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'